上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
342  48.2k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-15 13:52 發表 查看引用來源
上次講返舊老闆呢件事,心血來潮好想了解多d當年老婆点比佢屌(當年系吾多接受到但無奈)
所以根本冇鳩詳細了解,而家反而好想知舊老闆究竟屌到隻乸有幾甘,胆粗粗撥個輪比舊老闆,竟然未撚死仲中氣十足,又話想當年真系對我吾住,屌 ...
佢仲話吾系鳩up,就不如聽晚出嚟😆
隻乸就話佢吾出,睇嚟好似怕有尷尬🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-15 13:56 發表 查看引用來源
佢仲話吾系鳩up,就不如聽晚出嚟😆
隻乸就話佢吾出,睇嚟好似怕有尷尬🤭
聽完要再分享下

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-15 13:52 發表 查看引用來源
上次講返舊老闆呢件事,心血來潮好想了解多d當年老婆点比佢屌(當年系吾多接受到但無奈)
所以根本冇鳩詳細了解,而家反而好想知舊老闆究竟屌到隻乸有幾甘,胆粗粗撥個輪比舊老闆,竟然未撚死仲中氣十足,又話想當年真系對我吾住,屌 ...
我記得當年系東莞虎門鎮,有間叫龍泉卡拉ok,我老細一星期會打躉幾晚,後來開左間更大的卡拉ok,晚晚都好似話有過千條女揾老細😁

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-15 14:00 發表 查看引用來源

聽完要再分享下
等佢老人家親自分享左比我知先🤭
不過如果臭腳布咁長就免了,我打字都有排打,舊老細話自己都已退休,安享晚年之下又未有伴,老婆同d仔女系外國,系佢吾想過去,好似話同老婆冇乜二句,寧願系香港起碼仲有d老朋友,所以佢一收到我電話就好鳩興奮,今朝仲話叫我要力邀老婆出嚟聚舊😆
我話不如佢老人家親自邀請我隻乸好過,呢個難題交返比隻乸自己考慮,去定吾去等佢自己決定🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-15 09:38 發表 查看引用來源

以前啦住朋友三四對男女租大嶼山渡假屋玩 (長沙貝澳之類), 去沙灘玩邊個大波就俾人睇蝕.  

講佐敦後生時試過晌茶餐廳俾幾條友圍, 好彩佢地望真啲....哥仔認錯人唔好意思...唔係都幾難行到出門口.   ...
以前旺角同佐敦都系龍蛇混雜😅

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-15 14:12 發表 查看引用來源
等佢老人家親自分享左比我知先🤭
不過如果臭腳布咁長就免了,我打字都有排打,舊老細話自己都已退休,安享晚年之下又未有伴,老婆同d仔女系外國,系佢吾想過去,好似話同老婆冇乜二句,寧願系香港起碼仲有d老朋友,所以佢一收到我電 ...
可能想寶嫂出口出手玩返轉, 再封返張老毛比你地

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-15 14:17 發表 查看引用來源

可能想寶嫂出口出手玩返轉, 再封返張老毛比你地
事隔10鳩幾年先返屌?
咁撚神奇?吾好嚇我,我其實想講吾好氹我🤭當年冇得觀戰,而家補數?
條數点計都好難計,老西餅肯我又冇所謂呀😅💪💪

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-15 14:29 發表 查看引用來源
事隔10鳩幾年先返屌?
咁撚神奇?吾好嚇我,我其實想講吾好氹我🤭當年冇得觀戰,而家補數?
條數点計都好難計,老西餅肯我又冇所謂呀😅💪💪
可能想同寶嫂玩口爆軟鞭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-15 14:32 發表 查看引用來源

可能想同寶嫂玩口爆軟鞭
一d嘢可能會令人念念不忘🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-15 14:38 發表 查看引用來源
一d嘢可能會令人念念不忘🤭
一定啦

BOSS可能到時會靜雞雞同寶嫂講, 你晚幫我出一次軟鞭
如果唔肯, 就即刻爆寶嫂當年點同佢點玩你知, 可能仲有埋相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆