上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
342  48.2k

引用:
原帖由 li2008 於 2021-10-5 15:25 發表 查看引用來源
想知d 咩,
幾多P,點玩,玩咗幾多次,你有冇參與等

有次朋友上來屋企,我掛左尋晚老婆 著過的情趣內衣係洗手間門後面, 跟住朋友去完廁所出嚟嗰陣時我見佢一路望住我老婆 ,跟住轉頭我又去廁所發現嗰件情趣內衣條t-back 掛咗喺另一個勾, 我知道我朋友一定攞過落嚟。 當晚我同我老婆喺床上面講呢件事 ,跟住我話可能佢攞咗落嚟索下 或者用過口鍚下,老婆話我好衰,但我用手摸佢個淫穴時,果度勁濕, 我就話佢口裹說不但身體誠實,甘你衰定我衰, 跟住老婆話係佢自己衰。

引用:
原帖由 oscarwg 於 2021-10-5 03:44 PM 發表 查看引用來源
有次朋友上來屋企,我掛左尋晚老婆 著過的情趣內衣係洗手間門後面, 跟住朋友去完廁所出嚟嗰陣時我見佢一路望住我老婆 ,跟住轉頭我又去廁所發現嗰件情趣內衣條t-back 掛咗喺另一個勾, 我知道我朋友一定攞過落嚟。 當晚我同 ...
其實女人既性幻想仲豐富過男人,正如我老婆成日同我講佢D女性朋友既性事的!😂

你地係米專登㗎,咁多朋友去屋企嘅😂

回覆 79# brandy888 的帖子

呢個我都試過直播比個朋友睇含鳩

引用:
原帖由 ng320laser 於 2021-10-6 08:52 發表 查看引用來源
呢個我都試過直播比個朋友睇含鳩
我都試過叫老婆自慰直播比網友打飛機

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-5 15:39 發表 查看引用來源

幾多P,點玩,玩咗幾多次,你有冇參與等
同FD玩多,都玩左好多次,間唔中有玩埋一份

師兄犀利,得貨老婆一個女比你班friend屌嗎?

咁樣引人, 好丫!
引用:
原帖由 issacsac 於 2021-10-3 17:39 發表 查看引用來源
成日等 佢比d40060060馬佬𥄫佢對交叉絲襪腳坐嘅大比,佢被佬𥄫住令我突然超硬,(心冧:唔知d佬會ng會用老婆呢個look泥起机,係就好)

係呀! 我都聽唔少.
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-10-5 15:46 發表 查看引用來源
其實女人既性幻想仲豐富過男人,正如我老婆成日同我講佢D女性朋友既性事的!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆