上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
342  48.3k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 13:48 發表 查看引用來源
講佢d溝仔事,佢知我乜料,所以吾會顧忌任何嘢,會好自豪比仔屌,佢覺得分享系炫耀😅
佢早幾年都系引版徵友區開過貼😅
不過而家嘅佢已經40路到尾,又原來仲有d鮮肉會吾介意老西又墮lin,令到呢d女人仲自覺好有市場🤭
就系咁,相反對我呢件老嘢就吾放在眼內,老實講我又吾志在佢点對我啦,包容到就算,佢開心時我又吾洗比佢煩🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 13:54 發表 查看引用來源
不過而家嘅佢已經40路到尾,又原來仲有d鮮肉會吾介意老西又墮lin,令到呢d女人仲自覺好有市場🤭
就系咁,相反對我呢件老嘢就吾放在眼內,老實講我又吾志在佢点對我啦,包容到就算,佢開心時我又 ...
最近我做中間人拉攏左倫伯認識老婆,老婆又覺得倫伯幾ok又幾紳士,又證明左姣婆一遇上d脂粉客,就好易一拍即合🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 13:54 發表 查看引用來源
就系咁,相反對我呢件老嘢就吾放在眼內,老實講我又吾志在佢点對我啦,包容到就算,佢開心時我又 ...
咁佢幾多歲開始出去溝仔?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-12 13:59 發表 查看引用來源
咁佢幾多歲開始出去溝仔?
她是30幾開始,那些年我曾經在內地工作,又經常在東莞的煙花地溜走,根本吾想返香港,造就左我地各自精彩生活

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 13:58 發表 查看引用來源
最近我做中間人拉攏左倫伯認識老婆,老婆又覺得倫伯幾ok又幾紳士,又證明左姣婆一遇上d脂粉客,就好易一拍即合🤭
同倫伯pm 傾 ? 定直頭見面食飯傾 ?

倫佰已入口 ?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:02 發表 查看引用來源
她是30幾開始,那些年我曾經在內地工作,又經常在東莞的煙花地溜走,根本吾想返香港,造就左我地各自精彩生活
30幾歲應該幾正!你點知佢去溝仔?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-12 14:04 發表 查看引用來源

同倫伯pm 傾 ? 定直頭見面食飯傾 ?

倫佰已入口 ?
倫伯已搞掂,倫伯见面第二次,就約左我老婆去行長州,根住就系長州搞掂🤭
倫伯想低調,所以佢冇乜張揚🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:09 發表 查看引用來源
倫伯已搞掂,倫伯见面第二次,就約左我老婆去行長州,根住就系長州搞掂🤭
勁......................

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:09 發表 查看引用來源
同倫伯可以玩4p

引用:
倫伯賽後有冇乜嘢評價?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆