上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
342  48.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-12 14:32 發表 查看引用來源
正吖,估唔到偷食第一次比咗你!
多得倫伯安排🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:32 發表 查看引用來源
多得倫伯安排🤭
咁益你!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-12 14:32 發表 查看引用來源
可以長屌?
吾會啦,佢地都系好奇想刺激下先會試

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-12 14:33 發表 查看引用來源
咁益你!😉
通常第一次想刺激,揾陌生人會怕危險,我呢d冇乜殺傷力老鬼剛剛好,又吾會亂嚟狂砌🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:34 發表 查看引用來源
更正系倫嫂好奇想刺激,我又吾介意屌50路人妻🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:34 發表 查看引用來源
倫嫂係咪覺得好剌激?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-12 14:43 發表 查看引用來源
倫嫂係咪覺得好剌激?
倫嫂又怕羞又話吾好咁大力🤭
同我老婆相反,老婆就嫌棄我吾夠粗大又吾夠力😵
講返我以前在東莞做傢俱廠,d大6佬仲咸濕,我老細又系屌女冇數,不過佢都是食好多人妻,我老婆話佢又大條又多花款(後期邊屌邊引老婆講返)
女人就系咁,食開左大條就話細兜冇引,比佢上左大6玩過,後期就逢星期六就上,佢話我吾得閒陪佢吾緊要,大把人陪佢玩,其中一個就系我老細,由果時開始我老婆已經系擘腿娘娘了

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:32 發表 查看引用來源
多得倫伯安排🤭
寶師兄第日兩公婆可以孖朋友去玩吓啲交換 club, 好似下面條 link 嘅節目咁, 睇住玩.  

https://www.xnxx.com/video-9wkx3a9/swingseason4episode8

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:51 發表 查看引用來源
講返我以前在東莞做傢俱廠,d大6佬仲咸濕,我老細又系屌女冇數,不過佢都是食好多人妻,我老婆話佢又大條又多花款(後期邊屌邊引老婆講返)
女人就系咁, ...
我老細話同我老婆沖涼,老婆同佢波推,佢話夠大對爽到震🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:51 發表 查看引用來源
女人就系咁, ...
夠哂激.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆