上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
342  48.2k

引用:
原帖由 issacsac 於 2021-10-4 00:07 發表 查看引用來源

佢知我影㗎。
佢接受左擺淫look , 影淫相
你入咗模型谷?

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-3 17:15 發表 查看引用來源
我知呢度有好多人夫都有淫妻癖,大家可以分享下點樣玩過
有次去沙灘玩,咁我女友身材都OK嘅,著起3點式都引到下人,果日沙灘上冇太多人,我同女友之外只有十幾人係到,但分得好開,一開始普普通通冇乜野發生,之後我女友叫我幫佢搽太陽油,搽到一半女友已經訓左,搽緊果時見到2個4,50歲嘅呀叔係到睇我幫女友搽太陽油,咁我就比佢地妒忌一下,搽得時特別慢,係女友果蘿油到慢慢遊走,又解開女友比基尼帶,我隻手係佢背脊到任意摸,我知道佢2係到望,但我冇理到,搽完,我由得女友果背脊咁樣比人睇,
  而我之後都訓左,醒來果時女友已經醒左,之後再玩下,到走果時,我同女友說講果2個呀叔成程不斷望你,,我叫女友試下去引佢地,整蠱下,果時2個呀叔係到沖身,而我叫女友唔好去更衣室換,行到佢地沖身果地方一齊沖身,仲叫佢沖身好像係屋企咁自然就得,我女友聽到都覺得幾好玩,就話玩,而我就先離開,遠遠咁望住佢地,女友行到去沖身果到,本身果2個呀叔準備走,睇到女友黎沖身,2個又繼續沖,咁女友企係2個呀叔中間,果2個呀叔是係D驚訝,2個呀叔一左一右企係女友左右,而女友背住我,本身都好正常,但突然女友將上身果比基尼帶鬆開,就咁掛係身上沖,我睇到呆左,果2個呀叔都一樣,而女友一隻手遮著對波另外一隻手擦身,換左幾次手,我企得遠望唔清,但我就覺得換手期間一定有露點比2個呀叔睇,果2個呀叔人根本就係望著女友,冇正經咁沖,而女友都知2個呀叔望住佢,佢扮冇野,沖到咁上下女友都覺得玩夠就走啦,件比基尼帶佢都冇挷返,由得件比基尼咁樣條條揈走,但佢唔係即刻黎搵我,而係隔離到換衫,果日佢著左一件長裙,本身佢有帶內衣黎,但女友冇著返,仲除左件比基尼黎抹身之後先著返條裙,之後女友就走過黎搵我,我睇到女友仲比左個奸笑樣,我見到咁嗱嗱臨捉佢返歸執返劑

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-4 00:01 發表 查看引用來源
女人30都開始變狼女,咁佢出面自己玩咗會唔會同你講
最緊要佢開心

引用:
原帖由 li2008 於 2021-10-4 02:00 發表 查看引用來源
  有次去沙灘玩,咁我女友身材都OK嘅,著起3點式都引到下人,果日沙灘上冇太多人,我同女友之外只有十幾人係到,但分得好開,一開始普普通通冇乜野發生,之後我女友叫我幫佢搽太陽油,搽到一半女友已經訓左,搽緊果時見到2個4 ...
之後有冇調教佢玩露出

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-3 17:53 發表 查看引用來源

咁有冇影相分享比其他佬睇你老婆
我就一定有分享公諸同好

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-4 00:20 發表 查看引用來源

你入咗模型谷?
模型谷?
未有聽聞呀

引用:
原帖由 issacsac 於 2021-10-4 12:15 發表 查看引用來源

模型谷?
未有聽聞呀
師兄個頭像超吸引人

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-4 12:54 發表 查看引用來源
師兄個頭像超吸引人
剛好老婆放工返尼,叫佢爬低影幾張先開佢波

你果幅重正!堅挺波波!

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-3 05:15 PM 發表 查看引用來源
我知呢度有好多人夫都有淫妻癖,大家可以分享下點樣玩過
我之前試過話拍片,其實系偷偷直播比我老友睇!🤭

引用:
原帖由 issacsac 於 2021-10-4 13:40 發表 查看引用來源

剛好老婆放工返尼,叫佢爬低影幾張先開佢波

你果幅重正!堅挺波波!
除咗影相,仲會點玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆