上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
342  48.2k

回覆 80# xxDD999 的帖子

冇乜呀
著吓淫衫、絲祙 、銀行制服 尼扑野

引用:
原帖由 issacsac 於 2021-10-4 14:42 發表 查看引用來源
冇乜呀
著吓淫衫、絲祙 、銀行制服 尼扑野
有冇同其他人分享相

試過人妻屋企瑜伽墊

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-4 10:38 發表 查看引用來源

之後有冇調教佢玩露出
咁樣玩,好明顯平時玩過先咁樣啦,如果突然同條女咁講,發癲都似

引用:
原帖由 issacsac 於 2021-10-4 13:40 發表 查看引用來源

剛好老婆放工返尼,叫佢爬低影幾張先開佢波

你果幅重正!堅挺波波!
大家咁話啦😄😄🤪🤪

引用:
原帖由 li2008 於 2021-10-4 20:41 發表 查看引用來源
咁樣玩,好明顯平時玩過先咁樣啦,如果突然同條女咁講,發癲都似
除咗露出,仲會點玩

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-4 22:02 發表 查看引用來源

除咗露出,仲會點玩
同#4果C兄一樣,D FD上黎玩會突登將D底同bra放到好明顯,比D FD拎黎玩,或啫叫女友挨身挨勢,請D FD食下波餅,之後D FD可以抽水抽成點就睇佢地嘅功力啦

引用:
原帖由 li2008 於 2021-10-4 22:20 發表 查看引用來源
同#4果C兄一樣,D FD上黎玩會突登將D底同bra放到好明顯,比D FD拎黎玩,或啫叫女友挨身挨勢,請D FD食下波餅,之後D FD可以抽水抽成點就睇佢地嘅功力啦 ...
淨係抽水,有冇進一步

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-4 23:31 發表 查看引用來源

淨係抽水,有冇進一步
一定有進一步,開頭咪抽下水,之後大膽左,會係我女友訓左果時,走入去間房黎玩,點玩就由佢地,女友都知咩事,因為我有同佢講返,咁女友又LIKE咪玩落去囉,之後咪等女友醉左就比D FD光明正大咁玩波波摸下下面,但女友又唔會醉曬嘅
  等女友玩開左,就未醉都可以比D FD咁玩,之後D FD上到黎,佢地都已經光明正大咁抽女友水,或啫試下女友嘅"手勢"同"口技",慢慢變左每次上親黎一定多P,由其前排歐國杯女友同我地嘅戰況仲勁過球賽

引用:
原帖由 li2008 於 2021-10-5 00:06 發表 查看引用來源
  一定有進一步,開頭咪抽下水,之後大膽左,會係我女友訓左果時,走入去間房黎玩,點玩就由佢地,女友都知咩事,因為我有同佢講返,咁女友又LIKE咪玩落去囉,之後咪等女友醉左就比D FD光明正大咁玩波波摸下下面,但女友 ...
已經玩咗多p?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆