上一頁下一頁
發新話題

有色心,冇色胆

收藏  |  訂閱
163  23.6k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-12 10:06 發表 查看引用來源
這個.....仲使講,這裏師兄師姐出去交流不小啦🤪🤪😅😅🤭
由頭到尾得一個..... 我唔雜食~~~😂😂真食飯又係得兩個~~~

回覆 91# 失常少女 的帖子

冇得confirm,冇得質疑,聽完便算。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 10:28 發表 查看引用來源
冇得confirm,冇得質疑,聽完便算。。。
咁又係.....早知我話自己食咗幾十個啦....威啲吖嘛😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 10:24 發表 查看引用來源
由頭到尾得一個..... 我唔雜食~~~😂😂真食飯又係得兩個~~~
你好似講過玩個一次3P咁大把喎😅

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 12:17 AM 發表 查看引用來源
點解咁益佢嘅???因為佢大大J ???
常姐,普通食飯啫,五關大大J事既!乜你思想甘曳曳架!😂😂😂

回覆 95# brandy888 的帖子

你誤導左常姐,可能有人已行動了。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-12 10:59 發表 查看引用來源
你好似講過玩個一次3P咁大把喎😅
吓......我唔玩3p 架喎....你認錯人喇師兄.....我話我唔like 3p 就有

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-10-12 12:06 發表 查看引用來源
常姐,普通食飯啫,五關大大J事既!乜你思想甘曳曳架!😂😂😂
食飯可能會有下文....又唔見你叫water man 同你老婆食餐飯....?😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 13:39 發表 查看引用來源
吓......我唔玩3p 架喎....你認錯人喇師兄.....我話我唔like 3p 就有
系呀.....我能我誤會鳥😂😂😅😅

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 01:40 PM 發表 查看引用來源
食飯可能會有下文....又唔見你叫water man 同你老婆食餐飯....?😂😂😂
常姐,邊有甘多下文丫,普通社交吃飯啫!五通有機會我帶你同我朋友食飯,又有下文咩!😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆