上一頁下一頁
發新話題

你地有無人試過?

收藏  |  訂閱
41  11.1k

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-10-6 13:06 發表 查看引用來源
耐咗就會想露出下自己老婆 引下人昅佢 男人其中一種樂趣
身邊有好幾個豬朋狗友都系😂

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-10-6 01:06 PM 發表 查看引用來源
呢樣系男人既虛榮心丫,自己老婆索同好身材,想其他男人妒忌下!😂😂

引用:
原帖由 Lcsbb 於 2021-10-6 09:20 發表 查看引用來源
大家平時有無睇開TG啲J圖谷?有無試過同女朋友出街(短裙,低胸),本身我都唔介意女朋友著得性感,跟住比人影又走光又低抄,然後放上J圖谷。
跟住自己都係J圖谷見到,仲要影到自己係隔離。
唔知點解覺得咁樣好正。🤤 ...
其實咁樣都算係一個奇遇,
男人打從心底虛榮心作祟,
應該會感覺係開心的。😂

其實我本身都鐘意佢引下人嘅,我都覺得自己綠綠地,但我唔係果啲係隔離打飛機果啲,我係想一齊玩果隻,幻想係🤣
但真實緊係唔得。

回覆 14# Lcsbb 的帖子

要做到睇住老婆比人食 真係好難

引用:
原帖由 Lcsbb 於 2021-10-6 09:20 發表 查看引用來源
大家平時有無睇開TG啲J圖谷?有無試過同女朋友出街(短裙,低胸),本身我都唔介意女朋友著得性感,跟住比人影又走光又低抄,然後放上J圖谷。
跟住自己都係J圖谷見到,仲要影到自己係隔離。
唔知點解覺得咁樣好正。🤤 ...
咁又真係未試過見到自己老婆俾人post上網喎,不過應該會好正,師兄你試過?

回覆 16# 最錫我老婆 的帖子

試過,但已經好多年前嘅事,亦都由女朋友變左做ex,啲圖亦都搵唔返,我只係最近先用TG見到J圖谷嘅相,所以先諗返起件事,純粹大家討論下。

回覆 5# cherrybaby1992 的帖子

你試下問下你男朋友🤣

冇冇圖睇下?😎😎😎

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-10-6 13:06 發表 查看引用來源
係咩🤔

https://twitter.com/breasts199/status/1442166882975444998?t=zcWojN75gaqx6hchXSOZpA&s=19

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆