上一頁下一頁
發新話題

麗人芳鄰

收藏  |  訂閱
57  29.1k

麗人芳鄰

早幾個星期日出旺角買嘢,買完見有時間問下麗麗有冇客,結果係要等。即刻上網掃一掃,搵到一位都係新興,聯絡之後個地址竟然係麗麗隔籬!

都係劏房一間,但係略細,入房一步就已經係按摩床,重有張細疏化,地方非常乾淨企理。浴室算寬敞,亦非常乾淨,毛巾都乾爽雪白。

技師自稱文文,睇落有四十,約五呎高,身材小肥,口罩之下面貌順眼。同樣衣着密實,都係正骨格。

沖完出嚟,按摩床已經鋪好,光豬上床。再問一次,六十分鐘三百五十?佢話係,跟住開始。開背、手腳全部對辦。佢用一種類似保心安膏嘅油嚟推,之後拎個風筒出嚟吹……..個背脊,佢話行氣活血喎!問佢之前做邊行,佢話係中醫助理。

按摩過程同一般正骨一樣,都幾好力,骨精應該覺得受用。到轉身時佢坐上床尾,以為床尾機,原來佢話正面推一段時間,跟住先至落床企喺床邊⋯⋯

上路通,冇抗拒,可能有三十三,成份天然。有些少肚腩,不過唔算肥,著得密實所以冇試下路。

之後再沖身,足六十分鐘!

畀錢,三百五十。問佢九十分鐘幾錢,佢話五百,都抵吖。

歡迎各位發表高見,討論交流。

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-10-7 18:33 發表 查看引用來源
早幾個星期日出旺角買嘢,買完見有時間問下麗麗有冇客,結果係要等。即刻上網掃一掃,搵到一位都係新興,聯絡之後個地址竟然係麗麗隔籬!

都係劏房一間,但係略細,入房一步就已經係按摩床,重有張細疏化,地方非常乾淨企理。浴室算寬 ...
紐兄係咪講漏幾句,床邊之後。。。😃

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-10-7 06:44 PM 發表 查看引用來源

紐兄係咪講漏幾句,床邊之後。。。😃
留些少空間畀大家去想像同意會一下嘛。

紐文兄,呢位之前係冇賣廣告嘅,佢喺新興都好耐,靠熟客生意,之前叫阿芳,街坊師奶look,但服務態度誠懇架,我都有成年冇上去囉!

哈!乜紐文兄咁好彩又撞到好嘢,仲要麗人格嚟添,如果係上面師兄所述既啊芳,咁佢有冇請你飲杯茶或飲碗湯?

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-7 07:13 PM 發表 查看引用來源
紐文兄,呢位之前係冇賣廣告嘅,佢喺新興都好耐,靠熟客生意,之前叫阿芳,街坊師奶look,但服務態度誠懇架,我都有成年冇上去囉!
原來金石兄同佢相識嘅!

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-10-7 08:56 PM 發表 查看引用來源
哈!乜紐文兄咁好彩又撞到好嘢,仲要麗人格嚟添,如果係上面師兄所述既啊芳,咁佢有冇請你飲杯茶或飲碗湯?
現代舞台兄都幫襯過?湯冇飲過,茶就有嘞。

我都冇飲過湯,通常係茶或盒裝荳奶多。時間有剩會幫你按頭,係有次贈咗耳燭囉!

床邊就係梳化, 你企係床邊, 佢坐係梳化度幫你XX??

紐文兄,這個揼骨 okay 的 👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆