上一頁下一頁
發新話題

麗人芳鄰

收藏  |  訂閱
57  29.1k

回覆 29# HonTen 的帖子

剛剛再睇過,而家廣告個電話,V7係功夫茶具,廣告相6成都講多咗,不過佢手藝和服務係唔錯嘅。呢個廣告位好似係佢之前徒弟用開嘅。

紐文兄請pm聯絡方法,謝謝

今日終於有時間上去試咗90分鐘,part 1 按嘅時候慢慢唔會好心急,夠力,正如樓文兄所講用保心膏推背脊,呢排天氣凍凍哋推個背脊特別爽,我用一次性毛巾,呢個係十分抵讚,part 2手法溫柔,我雙手亦都開始進攻,唔係中超,整體滿意,下次一定會返試,多謝樓文兄大大報告🙏🏻

引用:
原帖由 benben11 於 2021-11-10 07:29 PM 發表 查看引用來源
今日終於有時間上去試咗90分鐘,part 1 按嘅時候慢慢唔會好心急,夠力,正如樓文兄所講用保心膏推背脊,呢排天氣凍凍哋推個背脊特別爽,我用一次性毛巾,呢個係十分抵讚,part 2手法溫柔,我雙手亦都開始進攻,唔係中超,整體滿意,下次一 ...
唔駛客氣!最緊要你覺得我冇介紹錯。

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-11-13 05:24 PM 發表 查看引用來源

唔駛客氣!最緊要你覺得我冇介紹錯。
樓文兄簡直係我哋嘅明燈🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 benben11 於 2021-11-14 01:04 PM 發表 查看引用來源
樓文兄簡直係我哋嘅明燈🙏🏻🙏🏻🙏🏻
呢頂高帽戴唔落呀,只係遇到我覺得可以嘅就同大家講聲啫。

回覆 36# Neumann 的帖子

Pls pm the contact. Thx

C hing, please pm details, thanks

please pm details, thanks🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-11-15 23:01 發表 查看引用來源

呢頂高帽戴唔落呀,只係遇到我覺得可以嘅就同大家講聲啫。
PT 1 非常非常非常之好,真係冇介紹錯
THX 紐文兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆