請賜用假X屌囡感

收藏  |  訂閱
23  5.8k

請賜用假X屌囡感

請賜用假X屌囡感, 死撚,放入假能帶上屌囡感受

你不如死咗去,下世投胎做隻雌性畜牲比其他雄性動物屌仲好啦。

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

唔係有睇中醫咩?中醫都搞唔掂?

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-10-10 23:54 發表 查看引用來源
唔係有睇中醫咩?中醫都搞唔掂?
使乜睇吖。佢鐘意就話自己𨳒通街,跟住第二日就死撚一條,食乜都冇撚用。
乜你信佢講野咩?

引用:
原帖由 voking 於 2021-10-10 10:27 發表 查看引用來源

使乜睇吖。佢鐘意就話自己𨳒通街,跟住第二日就死撚一條,食乜都冇撚用。
乜你信佢講野咩?
同路人咪信囉,一個on九,一個耳聾。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-11 04:03 發表 查看引用來源

同路人咪信囉,一個on九,一個耳聾。
最值得信去三屍,私人司机9000元,濕九纽约K又话美國城市会所,73年請個文員都1500/月73股災西環尾買層楼都係两萬

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-10-11 05:19 發表 查看引用來源
最值得信去三屍,私人司机9000元,濕九纽约K又话美國城市会所,73年請個文員都1500/月73股災西環尾買層楼都係两萬
羨慕定妒忌呢?
你冇,吾係人地冇,你吾得,吾係人地吾得。

引用:
原帖由 voking 於 2021-10-13 01:43 發表 查看引用來源

羨慕定妒忌呢?
請個私人司机9000一定唔得

引用:
原帖由 voking 於 2021-10-13 01:43 發表 查看引用來源

羨慕定妒忌呢?
如果真係當然羨慕,妒忌,唔会,好似以前我有車323,不過係萬事得,同组條靓揸宝馬323,
好似最近住帝苑,5百幾,遠的瑰丽5千幾,梗好的,仲見到白衫白裤上海仔,有三件保鏢跟住,圍中間
亦件大劉四件保鏢,前後左右每人一枝棍,攔住陪大刘跑

引用:

羨慕定妒忌呢?
梗羡慕,73年初我都係四百文一個月,做纱廠,早上7点幾返工,煲粥,午,晚食包伙食,夜晚八点先收工,1500/月文员梗羡慕,個時九龍得浴德池,長樂,都可以時間穿梭試幾年後開業浴龍館

前往最後回覆