此帖已完

收藏  |  訂閱
16  18.8k

幾肥先??肥唔肥得過我???
重點好唔好食??

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 00:02 發表 查看引用來源
我又試過屌米奇老鼠
之後佢結左婚生埋仔再搵佢唔到🥴
咩叫米奇老鼠???

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 07:25 發表 查看引用來源
唔知你係咪問我,我也不知道你幾肥,肥人妻生得高,我又無問佢幾重,以我目測有180磅以上,好唔好食就好見仁見智,呢個人妻朋友同我講話佢啲SL好鍾意屌佢,係屌到上癮果隻,可能我唔係食開肥,肥有好多姿勢我覺得係無辦法做到,所以只用 ...
不過佢嘅講法又啱...傾耐咗識耐咗   反而大家做愛比你睇全相都幾尷尬

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 08:54 發表 查看引用來源

我唔係鍾意食肥,我只係鍾意食小肥,可惜出嚟俾我食嗰啲全部都係大肥🤣🤣😵
食前應該睇下相啦....又要食又要嫌

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 09:19 發表 查看引用來源
有得揀A cup我都無咩所謂,最重要係大家會互動,通常我會見下面食下飯先,唔會即約第一次就搞,最起碼過到自己果關先,有啲真係唔啱自己口味就無謂搞咁多,利申我唔係外協。🤣🤣 ...
你唔外協但又有真唔啱自己口味....好獨特....

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 09:20 發表 查看引用來源
咁師姐食開邊類男士咁呢🤔
我樣衰...但要食高大型唔要瘦有啲肉嘅男人
食完都唔會後悔嘛😂😂😂😂
臨死前回頭望都叫做食過靚仔吖😂😂🤣🤣

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 10:26 發表 查看引用來源
有互動好正常,雖然可能見完一次就冇下一次。。。
其實無下文算唔算玩ONS???

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 12:35 發表 查看引用來源
只可說人夾人,平常心反而有意外收獲。
呢樣又啱呀...無心插柳反而會有下文

引用:
原帖由 轉彎的舌頭 於 2021-10-12 14:20 發表 查看引用來源
咁就要介紹你老婆認識下
師兄要排隊架....佢老婆比咁多師兄及住😂

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 14:27 發表 查看引用來源
本身都有keep住同另一個人妻吹水,又係齋吹唔約見面,呢個人妻會講下佢同佢SL故事我聽,最激佢分享條同佢SL啪啪片我睇,雖然處理過咩都睇唔到,不過聽下現實收音都幾過癮。😆 ...
我尋晚問過我個炮友人.....我話下次要拍片.....佢唔比我拍.......唉

前往最後回覆