上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
167  19.0k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-21 18:14 發表 查看引用來源
如果樓主post埋 j 圖,都日日置頂架
可惜我唔係一條靚J,要睇靚J就要請教失常姐。🤭🤭

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-21 19:33 發表 查看引用來源
我呢啲閒角黎啫,冇人睇架,會沉鋪架
你敢放,我敢睇。😌😌

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-22 09:59 發表 查看引用來源
今早又是清静日?未有師兄出現,咁我推一下!
我等緊囡囡出現,成班和尚無水食。🤷‍♂️🤷‍♂️

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-22 11:48 發表 查看引用來源
大波女?可能已深淺人群之中。。。
唔知你講邊位大波女🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-22 13:19 發表 查看引用來源
更正是大食的熟女。。。
已經走咗,等沉舖😪😪

分享篇舊故事,4年前無聊寫落🤣🤣🤣

【第一回】

我係一個好平凡的人夫,結婚多年,沒有小朋友,平時就係返工放工返屋企呢啲好規律的生活,假日通常都係屋企hea,無聊時會上下鹹網,或者上下交友網搵啲陌生人吹下水咁,基本上無諗過會發生接落嚟要分享的事。佢係一個失婚人妻(Co Co),係某個討論區講開旅行啲嘢認識,PM過幾次之後就交換咗交友網號碼,就係咁佢同我的關係愈來愈親密,終於有一日,剛巧我老婆去了旅行,自己一條佬無嘢做諗住約Co出嚟食下飯吹下水,談話間講講下話不如上去佢屋企食飯傾偈,呢啲機不可失的時機我當然馬上答應,約好時間放咗工就直接去佢住所,而我從這分鐘開始便打破了平時有規律的生活....。

到咗佢約定的地點集合之後,係附近茶餐廳買咗外賣就上佢閨房參觀下,簡單講下Co係點樣,長頭髮戴眼鏡,唔算靚女,身材欠奉,目測最多B,唯一可勝之處就係腿算修長,約160cm高,身形屬於瘦底,因為佢係做OL,見面時係着住黑絲,喜歡玩腳啲男士一定鍾意。
參觀完佢屋企,就係飯廳食外賣傾下偈,其實第一次見面都無咩話題講,問下佢感情事,原來佢老公識咗個新歡就拋棄佢,佢倆公婆婚齡比我還長,分居中未正式離婚,未見面之前佢知道我有家室,我反而問佢明知咁你仲叫我上嚟?佢話分居後一個人好寂寞,之前有幾個SL,不過已經係過去式,話見我個人幾正經咪畀個機會我。就係咁整餐飯就傾下佢d感情事,之後休息咗陣問我今晚係唔係留底陪佢......。

聽到女人開口講叫你留底,拒絕我覺得係無禮貌行為,分分鐘無下次,但作為第一次偷的心情,其實係好糾結,因為越過咗條線就返唔到轉頭,睇討論區見到啲師兄咁本事,成日心思思想有啲咁樣艷遇,當成為主角就有點遲疑,我就係個啲有色心無色膽男人,好多嘢想去做但唔敢去做。
係亞Co開口後幾十秒我諗咗好多嘢,講真自己夫妻生活唔算太差,只係欠缺咗性生活,唔係都唔會打算去偷,加上係嚟之前袋都已經買定,本身都盤算會有下文,去到呢一刻仲扮咩君子?唯一係擔心係處理得唔好,一次錯誤決定會唔會無咗頭家?但又會諗偷一次未必會有事,到最後細佬戰勝咗理性,我同Co講今晚留底陪佢,跟住就分開沖涼入房......。
----------------------------------------------------------------
《待續》

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-22 16:25 發表 查看引用來源
買得袋上去,個人就諗住食硬啦,點會冇諗到有得偷食呀
幻想同現實嘅分別,等於想食你,係咪就可以食到你呢?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-22 19:01 發表 查看引用來源
男人都係下半身支配上半身,身體是誠實的,美食放你前面點會有貓唔食魚。🤣🤣
男人可以風流,但唔可以下流,食女係雙向,唔係單方面想食就有得食。😌😌

【第二回】

當我沖完涼着住內褲入咗Co的閨房,跟住就到佢去沖涼,係別人的房間別人的床,我卧在床上又開始一場內心交戰:去到呢一刻唔做仲可以返到轉頭,做咗幾十年人雞都未叫過隻,咁多年發生過性關係的女人一隻手數得晒,守咗咁多年清白之身,去到呢一刻,真係要破戒?
另一個自己:做一次無事的,分分鐘之後無下文,咪當發一場夢囉,你成日都諗住食人妻,家下機會嚟,你唔係唔食啊?
係我仲交戰緊的途中,Co已經沖完涼入咗房,佢着住一件大碼T-shirt,就瞓咗係我旁邊,雖然房燈已經關了,不過窗外微弱的燈光,我還是清楚看到佢身影,我個心跳得好厲害,到底我該不該去下手?最終我忍不住將佢拉到自己身邊攬住佢個人,而雙手也開始不規矩地撫摸佢軀體......。

拉咗亞Co係我身前,我開始唔規矩,左手慢慢伸入T-shirt裡面撫摸佢身體,估唔到佢年紀有番咁上下皮膚保持得咁滑,左手繼續遊走到胸前,雖然佢胸部係細咗啲,但係已硬着的乳頭好似粒花生大小,我從未接觸個一個身體咁容易敏感的女人,拇指加上食指輕輕一撳,Co呀的一聲已經進入備戰狀態,我繼續玩弄佢左面的乳頭,係佢耳邊輕輕吹氣,同時間右手開始遊走佢的神秘地帶,估唔到個衰妹底褲都唔着,穿過一片森林預備進攻水簾洞口,拇指撫摸着洞口前的豆豆,中指慢慢移到洞口探一探濕度,Co的喘氣聲開始急促,我也將我的底褲除下了,再將Co的T-shirt除下,慢慢將佢的玉手移到我小弟處,牢牢堅守咗幾十年的防線,就係呢一瞬間崩潰了......。

婚姻係一夫一妻制,據有法律的約束,係註冊時海誓山盟只愛對方一人的誓詞,就係呢一瞬間打破。當我觸摸Co的同時,我已經成為咗一個罪人,一個背叛老婆的賤男人,曾經不屑呢啲男人的所作所為,如今我已經成為其中的一員,不要問我有無後悔,牛唔飲水係撳唔到牛頭低,我唔會搵藉口去美化呢件事,我只需要係一個講一世的大話嚟瞞住我老婆,加上男人好多時係用下體諗嘢,今日就算我把持得住,也難保他朝守得住那一條線。係微弱的燈光下,我與Co肉帛相見,我倆開始吻着,我的手依舊玩弄着她的乳頭及開始濕潤的洞口,而她也開始把玩我的小棒,我嘗試把我右手的中指慢慢插入她濕潤的洞穴中.......。
----------------------------------------------------------------
《待續》

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-24 11:07 發表 查看引用來源
早晨!樓主師兄唔睇舖,原來去左隔離D舖。
一直都在,咪話等緊女女入嚟,無女自然沉係好正常現象。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆