上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
167  18.9k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-12 13:50 發表 查看引用來源

師兄一開始講過  ....................   "之後過咗兩個禮拜,佢話大家識咗咁耐,問我有無諗過屌佢,我對肥底興趣不大"
會唔會有D矛盾位 ?
矛盾?你覺得係作咪當故仔聽。🤣🤣
識咗成2年幾先見,已經說明我對屌呢位淫妻興趣係不大,見面係因為佢話要走,叫做朋友先見一見,最後做咗對我嚟講係bonus,你講有矛盾我唔識反駁,因為我唔知矛盾位係邊。🤷‍♂️

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 14:01 發表 查看引用來源
呢樣又啱呀...無心插柳反而會有下文
本身都有keep住同另一個人妻吹水,又係齋吹唔約見面,呢個人妻會講下佢同佢SL故事我聽,最激佢分享條同佢SL啪啪片我睇,雖然處理過咩都睇唔到,不過聽下現實收音都幾過癮。😆

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 14:32 發表 查看引用來源
我尋晚問過我個炮友人.....我話下次要拍片.....佢唔比我拍.......唉
反而係男人唔畀,好少見,通常係男人愛拍片,賽後檢討。🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 14:32 發表 查看引用來源
d師兄都系自己同佢pm交聊,佢地知佢香土ac🤭
真心我接受唔到自己隻老虎去玩,未有咁廣闊心胸分享佢畀其他人。🤷‍♂️🤷‍♂️

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2021-10-12 14:39 發表 查看引用來源
可遇不可求
粉紅色乳頭嗎?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 14:45 發表 查看引用來源
家家有本難念的經😵
我覺得如果知道佢出面有個,我諗我會崩潰🙈🙈

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 15:04 發表 查看引用來源
佢40歲前我都系吾接受,但幾年後已接受左,當中心路歷程都幾複雜
即係你同你老婆關係,已經可以去到彼此share出去玩嘅故事🤔

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 15:50 發表 查看引用來源
通常佢唔同我檢討...要慢慢chok佢like 咩唔like 咩......
想問下你哋女仔,係咪有啲女性睇男人打飛機會覺得好興奮?係我思維我覺得好奇怪,但真係有人叫我拍條片畀佢睇,其實有咩好睇🤔🤔

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 16:24 發表 查看引用來源

睇相算吧啦,唔通叫佢好似阿儀企喺度影全相俾你睇咩😂
呢個世紀有美圖,睇相我覺得無咩意思,我好少會問人攞相。

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 16:34 發表 查看引用來源

我都試過約過條女出嚟食飯,食飯嗰陣都已經想走,之後佢話遊車河,我揸左一陣車就去到佢屋企附近放低佢拜拜
你好有風度👍
我就算無feel出到嚟唔食飯咪飲杯嘢算,唔會遠遠見到唔對路就放飛機。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆