上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.7k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-22 19:01 發表 查看引用來源
男人都係下半身支配上半身,身體是誠實的,美食放你前面點會有貓唔食魚。🤣🤣
男人可以風流,但唔可以下流,食女係雙向,唔係單方面想食就有得食。😌😌

【第二回】

當我沖完涼着住內褲入咗Co的閨房,跟住就到佢去沖涼,係別人的房間別人的床,我卧在床上又開始一場內心交戰:去到呢一刻唔做仲可以返到轉頭,做咗幾十年人雞都未叫過隻,咁多年發生過性關係的女人一隻手數得晒,守咗咁多年清白之身,去到呢一刻,真係要破戒?
另一個自己:做一次無事的,分分鐘之後無下文,咪當發一場夢囉,你成日都諗住食人妻,家下機會嚟,你唔係唔食啊?
係我仲交戰緊的途中,Co已經沖完涼入咗房,佢着住一件大碼T-shirt,就瞓咗係我旁邊,雖然房燈已經關了,不過窗外微弱的燈光,我還是清楚看到佢身影,我個心跳得好厲害,到底我該不該去下手?最終我忍不住將佢拉到自己身邊攬住佢個人,而雙手也開始不規矩地撫摸佢軀體......。

拉咗亞Co係我身前,我開始唔規矩,左手慢慢伸入T-shirt裡面撫摸佢身體,估唔到佢年紀有番咁上下皮膚保持得咁滑,左手繼續遊走到胸前,雖然佢胸部係細咗啲,但係已硬着的乳頭好似粒花生大小,我從未接觸個一個身體咁容易敏感的女人,拇指加上食指輕輕一撳,Co呀的一聲已經進入備戰狀態,我繼續玩弄佢左面的乳頭,係佢耳邊輕輕吹氣,同時間右手開始遊走佢的神秘地帶,估唔到個衰妹底褲都唔着,穿過一片森林預備進攻水簾洞口,拇指撫摸着洞口前的豆豆,中指慢慢移到洞口探一探濕度,Co的喘氣聲開始急促,我也將我的底褲除下了,再將Co的T-shirt除下,慢慢將佢的玉手移到我小弟處,牢牢堅守咗幾十年的防線,就係呢一瞬間崩潰了......。

婚姻係一夫一妻制,據有法律的約束,係註冊時海誓山盟只愛對方一人的誓詞,就係呢一瞬間打破。當我觸摸Co的同時,我已經成為咗一個罪人,一個背叛老婆的賤男人,曾經不屑呢啲男人的所作所為,如今我已經成為其中的一員,不要問我有無後悔,牛唔飲水係撳唔到牛頭低,我唔會搵藉口去美化呢件事,我只需要係一個講一世的大話嚟瞞住我老婆,加上男人好多時係用下體諗嘢,今日就算我把持得住,也難保他朝守得住那一條線。係微弱的燈光下,我與Co肉帛相見,我倆開始吻着,我的手依舊玩弄着她的乳頭及開始濕潤的洞口,而她也開始把玩我的小棒,我嘗試把我右手的中指慢慢插入她濕潤的洞穴中.......。
----------------------------------------------------------------
《待續》

早晨!樓主師兄唔睇舖,原來去左隔離D舖。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-24 11:07 發表 查看引用來源
早晨!樓主師兄唔睇舖,原來去左隔離D舖。
一直都在,咪話等緊女女入嚟,無女自然沉係好正常現象。

早晨!有冇下一集睇呢?

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-25 09:27 發表 查看引用來源
早晨!有冇下一集睇呢?
早晨,得閒會更新,敬請期待。🙃

張相好似上網搵🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-25 13:40 發表 查看引用來源
張相好似上網搵🤣🤣
係啊,諗住加相故仔真實啲嘛。🤣🤣

【第三回】

當我的手指進入了Co的體內,我有啲疑惑呢一刻到底係幻想定係真實?由細到大睇AV裡會的情節,都好想代入男主角的角色,指插唔係果果女人肯畀你搞,當枕邊人連這種事都說不的時候,真係咩性趣都無晒。我的中指係濕滑的隧道進進出出,Co的反應也愈來愈強烈,而小棒唔駛講也開始慢慢變大……。
Co:呀~我可以含嗎?
我:好啊,我哋轉個姿勢。
就係咁Co的頭慢慢移向我的肉棒,而我繼續玩弄佢果條濕透的隧道,我的手指繼續係隧道裡進出,再加上我的嘴開始進攻洞口前的豆豆,而Co的手不斷套弄我條肉棒,突然有一股暖流包住我的肉棒,Co正慢慢品嚐中......。

肉棒被Co的小嘴吞吐呢一刻,這個久違了唔知幾多年的感覺,令我的肉棒變得更硬。曾經以為零性生活的我可能要打飛機打一世嚟發洩,估唔到仲可以重拾呢種溫柔鄉,腦海中唯一想到的事就係點樣征服Co呢個女人,所謂的防線已經蕩然無存。
Co的小嘴不斷吸啜着我硬到不能再硬的肉棒,體液加上口裡的唾液,我只感到又濕又熱好想舒服落去。
Co:你肉棒好大好難含~呀!
聽到女人講呢啲說話,雖然我唔知自己算唔算大,但係果種優越感令我恨不得將肉棒放入呢個女人身上狠狠抽插,我示意暫停,在床頭攞起避孕套戴上,我睡在床上,Co拿着我的肉棒對準洞口慢慢的從上坐下來.....。

肉棒進入Co的體內一剎,我好難相信眼前呢個女人的陰道居然咁窄,肉壁緊緊的包着我的肉棒,就算戴住袋都感覺到果種壓迫感,佢開始上下搖動,我雙手再次玩弄着她的乳頭,Co的呻吟聲愈叫愈急促,不到三分鐘,我已經有點想射的感覺,我立即將佢拉落嚟攬住回一回氣,係佢耳邊細聲說:你陰道好窄好正。佢笑一笑回道:你細佬好硬插得我好舒服。聽到佢咁講我攬住佢用力向上頂,而佢好配合向下坐,係一片淫浪聲中,Co突然全身抽搐了幾下,我諗佢應該係嚟咗,佢無力地係我耳邊說:我想要狗仔。
我起來交換了位置,肉棒再次進入她那又濕又窄的陰道,但是我停了下來,Co哀求說:我要插插啊~!
----------------------------------------------------------------
《待續》

係度多謝分享亞嫂艷照嘅師兄,祝調教亞嫂成功。👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆