上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.7k

【第四回】

係我停止腰部動作一刻,Co帶點哀求說:我要插插呀~!
如果係以前的我一定死衝到底,但呢一刻我想起AV片時的情節,好想試玩一下,加上係網路世界睇得太多師兄話「識玩一定玩人妻」,可能有經驗的人雙方唔駛點教會做出默契來,我笑一笑話:你想要你咪自己嚟囉。
Co耶的一聲,自動擺動佢身體前後咁動起來,而我好好享受第一次有女人主動吞食佢渴求的肉棒,Co的叫聲愈來愈急,而我開始感到想射,我捉實佢條腰大力大力每一下都插到盡,終於熱燙燙的精液係佢體內隔住個袋噴出來,第一次偷估唔到感覺係咁爽,雙方都無力卧在床上休息一下,之後我去清理一下裝滿精液的袋,而Co就入沖涼房沖洗一下.....。

纏綿之後,我倆瞓係床上沉默了好耐,我開始諗呢段關係應唔應該去開始?越過咗防線後就有好多想法疑問係腦海中浮現。我輕輕拍一拍Co的膊頭說:你瞓咗未?佢轉一轉身面向着我,而我的右手穿過她的後頸,以半抱的狀態把手放係佢肚的位置,雖然我倆有了親密行為,但感覺還是有點尷尬,我開始問下佢工作上的事試圖打破呢種尷尬氣氛,傾下傾下佢的右手放係我乳頭上輕撫着,說道:我咁樣摸你你舒服嗎?你邊度畀人摸會覺得興奮?有生以來第一次有女人問我呢個問題,我從來無諗過自己身體有咩地方畀人摸下就會興奮想做愛,要講我諗咪係用嚟插人果條子孫根,我回答說:龜頭掛,呢個地方會比較敏感。Co聽了後二話不說將佢個頭移到我細佬度......。

漆黑的房間中,我只感到Co溫暖的手包圍住我條肉棒上下移動,龜頭、尿道口有一股暖流遊走着,Co靈巧的舌頭不斷舔着我敏感地帶,突然小嘴一吸一放,我呀的一聲感受佢帶畀我的歡愉,面前呢個女人,性技巧比我老婆好百倍,我好難想像一個上得大床的女人,會畀男人狠心拋棄。我懷著疑問說:你咁正,無理由你前夫唔識寶㗎?
佢停下看一看我,嗲聲地說:其實呢樣嘢係我之前SL開發我,我真係花時間睇片去學呢樣嘢,家下我好鍾意食腸腸,咁你舒唔舒服?我嗯了一聲,佢再次品嚐我已經脹大的肉棒,我心裡暗喜第一次偷就遇到個咁正的對手,Co感到我條肉棒硬到青筋微現,便走向我耳邊吹氣說:嚟啦!我要狗仔......。
----------------------------------------------------------------
《待續》

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-29 09:31 發表 查看引用來源
【第四回】

係我停止腰部動作一刻,Co帶點哀求說:我要插插呀~!
如果係以前的我一定死衝到底,但呢一刻我想起AV片時的情節,好想試玩一下,加上係網路世界睇得太多師兄話「識玩一定玩人妻」,可能有經驗的人雙方唔駛點教會做出默 ...
師兄.....爽到爆啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-29 11:25 發表 查看引用來源
師兄.....爽到爆啦
搵女就係為咗爽嘛🤫🤫

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-29 12:24 發表 查看引用來源
搵女就係為咗爽嘛🤫🤫
對呀....但揾港女好難新移民比較容易

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-29 12:45 發表 查看引用來源
師兄玩開新移民?我好少接觸呢類,我只知道好多寂寞人妻🤫🤫

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-29 13:28 發表 查看引用來源
師兄玩開新移民?我好少接觸呢類,我只知道好多寂寞人妻🤫🤫
上海街都多寂寞人妻😅🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-29 13:58 發表 查看引用來源
熟晒架步喎。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-29 12:45 發表 查看引用來源
可惜我對港女先有興趣,當真揾食艱難🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-29 13:58 發表 查看引用來源
其實俾錢興趣不大🤭🤫

【第五回】

我再次戴上安全套進攻Co又濕又窄的小穴,而佢享受的低吟道:呀~係呢度!呀~快啲.......屌我!由狗仔、女上男下、坐蓮轉換了幾個姿勢,我條肉棒係Co的淫穴裡震動咗幾下,佢笑笑說:你咁快就嚟咗,我唔夠飽呀!坦白講,遇到呢個女人我從心裡高興都嚟唔切,估唔到佢係咁大食,之但係去到我呢個年紀突然有一種有心無力的無助感。
Co瞓係床度,而我就係佢上面,我係佢耳邊開始加重說話語氣,夾雜了粗言淫語道:你好想我屌你咩?咁你咪幫我條嘢變番大囉!Co耶的一聲,玉手開始不斷套弄我的肉棒,係半硬的狀況下已經急不及待將我條肉棒放入佢個淫穴裡面,佢開始失控大叫:快啲~屌我~大力啲屌我個淫閪!呢啲咁淫的做愛過程,我從來未係我老婆身上獲得過,我開始了解點解咁多男人咁想去偷.......。

這場激烈的性愛,彼此的身體充滿着汗水,我已經攰到瞓係床的另一邊,回想對上一次做到咁攰,已經係好多年前的事,Co帶點滿足幫我清理袋袋,接着便到沖涼房沖洗一下.......。
現實中,有得選擇同無得選擇都係一件難事,可以的話我當然想同Co保持住呢種有性有感情的關係,另一邊廂成為家人的老婆我也不想令佢傷心難過,魚與熊掌點樣先可以兩者兼得?呢一刻我真係唔識去處理,只係知道Co呢個女人已經走進咗我內心世界!
----------------------------------------------------------------
《待續》

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆