上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.7k

【第六回】

本以為已經諗好解決呢件事的方法,點知手多多慢慢將左手伸到Co的腿上掂着,我開始唔規矩將手移動到佢陰部位置,個衰妹原來無着住底褲瞓覺,望一望佢郁都唔郁應該無畀我搞醒,我嘗試將手指慢慢伸入洞口探路,當手指接觸那刻我驚訝佢洞口內外已經完全濕透,Co突然轉身左手捉住我的肉棒道:你曳曳啦!做咗兩次都仲想要......。

我拉咗Co係我上面,係床頭攞袋諗住上馬,點知預備插入時卻開始軟下來,Co帶點失望說:咁快軟唔係我唔夠吸引呀!我尷尬回道:可能我太攰,不如你幫我吹番脹佢?Co答:我唔鍾意果陣膠味,你去洗洗先。跟手我入咗沖涼房沖洗我條肉棒,回到房間Co示意我坐係床邊,而佢就開始品嚐我條肉棒,望住佢跪係度幫我吹果種視覺效果真係好正,含咗差唔多10分鐘肉棒終於硬起來,Co急不及待幫我戴起套,雙手撳住房門想我從後而入,當我想進入時點知細佬唔生性又開始軟下來,Co畀我啲舉動搞到有點生氣說:有無搞錯呀!撩㷫人先嚟唔得。呢刻我正處於又要鹹濕又要唔得的尷尬狀況......。

我帶點尷尬說:唔好嬲啦!你瞓上床等我好好服侍下你。情急之下我開始諗方法點樣可以畀到滿足眼前呢個慾求不滿的女人,估唔到我去到尾先嚟失威,真係瘀到核爆。望望床頭的情趣玩具,我諗應該係佢平時自慰時用開的,於是攞起佢開着電源,將玩具放係佢豆豆位置磨擦,而我另一隻手就開始進攻佢個小穴。Co感受到豆豆帶畀佢的刺激開始低吟着:呀~係呢度!好舒服~呀~!雙腳也愈打愈開,我也將手指放入佢個淫洞入面前後抽插,係雙重刺激下,Co的腰部不自主地上下搖動,而洞裡的肉壁好似想啜實我隻手指不停收緊,望住佢一隻手搓住自己胸部,另一隻手放係嘴邊吸啜住食指,我諗佢應該差唔多到了......。

望見Co陶醉個樣加上不斷扭動身體,我加快手指抽插速度,佢突然大叫:我到啦~呀~!之後身體不斷地抽搐,而我也抽出用力用到發痳的手,伸到床頭攞張紙巾畀佢清理一下。Co滿足過後溫柔說:其實你係咪戴咗套所以無咁敏感軟咗啊?呢個咁尷尬問題我都唔識點樣去回答,唯有望一望佢講:應該係掛。佢笑笑說:如果夾啱我安全期果幾日,其實可以唔戴袋插插。
我心諗:屌!咁咪即係可以中出?男人果然係單純的生物,聽到佢唔知係明示定係暗示,原本打算放低呢段關係,又令我拎番係手裡面,果然越過咗果一條線想返轉頭係好難,Co呢個女人令我有種想私有化佢身體的原始慾望,第一次遇到呢個咁正的對手,我唔知係好彩定係唔好彩,呢一刻我係度諗遇上你會唔會令我踏上不歸路?
----------------------------------------------------------------
《待續》

Keep going 👍

講緊個故仔嗎?🤔🤔

附近的人識咗位人妻,諗緊繼唔繼續傾。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-8 11:30 發表 查看引用來源
啱傾啱feel就繼續

引用:
原帖由 cmc001 於 2021-11-8 13:35 發表 查看引用來源

啱傾啱feel就繼續
試一試傾下鹹偈睇下反唔反感先。🤭🤭

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-8 14:03 發表 查看引用來源
試一試傾下鹹偈睇下反唔反感先。🤭🤭
我來左啦!支持下先

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-8 11:30 發表 查看引用來源
有得傾点解吾傾

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-3 08:39 發表 查看引用來源
有傳寶嫂識玩揀南亞裔,夠粗夠持久。
d40路女人梗系想食d又粗又精壯,我呢d老嘢比吾到刺激佢了😵

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-3 13:03 發表 查看引用來源
佢係呢度講喎,好似有份力溝寶嫂。🤫🤫
有虾條呃邊個吾想🤭
聽講系香土有幾個師兄同佢吹緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆