上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.7k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-3 17:41 發表 查看引用來源
無,無呢個本事。🤷‍♂️
本事呢家嘢,吾好睇小自己🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-8 16:17 發表 查看引用來源
有虾條呃邊個吾想🤭
聽講系香土有幾個師兄同佢吹緊
我無去開果邊討論區,只係呢度周圍跳。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-8 16:20 發表 查看引用來源
本事呢家嘢,吾好睇小自己🤭
食過一件已經算好好彩,睇下剛識位C9點先再算。🤭🤭

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-8 16:22 發表 查看引用來源
食過一件已經算好好彩,睇下剛識位C9點先再算。🤭🤭
努力就會有機會回報👍

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-8 17:18 發表 查看引用來源
努力就會有機會回報👍
咁都要人哋睬我先有用。🤣🤣

【第七回】

時間飛逝,出軌後兩個星期只係同Co不斷係通訊網傾鹹偈,有時會畀呢個女人講啲對話搞到我想就地正法呢個淫娃,最深刻係佢同我講
Co:我今日嚟咗三次。
我回佢:今日你有對手?
Co:衰人!我自慰咗三次,好想要你條肉棒,好想插插,我就嚟M好想要。
睇見呢啲說話,如果仲係單身我真係即刻就去開佢波,但係一個有家室的男人,尤其係生活好規律化突然轉變的話,另一半的第六感就會即時感應到,所以有得食但又食唔到果種「心癢」真係唔好受,日日咁樣畀佢引,係未出中呢個淫娃之前,我又點會咁容易放低呢段關係......。

斷斷續續咁約Co呢個淫娃打算去開波,佢得閒果時我就唔得閒,到我得閒果時佢又唔得喎,估唔到約砲係一件咁難的事,終於有次約好晒點知佢又臨時甩底,我開始去諗不如算吧!有啲覺得畀Co呢個女人拉住鼻子走,可能第一次偷將太多感情投放咗係呢個女人身上,加上新鮮感同刺激感,就好似買咗件玩具番屋企,唔玩番三五七次就收埋佢會好可惜。
另一邊廂,我感覺到老婆開始察覺到我有異常,可能係我心理作用,但係呢一刻結束同Co的關係,有99%可以瞞一世,不過世事好多嘢唔到你去控制,就係呢個時候,收到Co的訊息:我呢幾日安全期,好想要,你得閒就搵我,可以唔用套套,嘻嘻!我就係畀呢個訊息擊敗了,個腦已經諗緊點樣中出呢個淫娃的畫面......。
----------------------------------------------------------------
《待續》

回覆 376# 剛勁的倉務員 的帖子

咁師兄你最終有冇去大戰?如有就等你個包膠!👍🏾😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-11-10 21:30 發表 查看引用來源
咁師兄你最終有冇去大戰?如有就等你個包膠!👍🏾😆
純屬虛構,如有相似,實屬巧合。

【第八回】

終於成功約到砲期,仲要係呢個淫娃安全期果幾日,心情雖然無第一次見面果時咁緊張,但也難掩興奮的心情,要係老婆面前成日扮無嘢都幾有難度。日子一日一日咁過,嚟到約砲當日便到Co的住所開餐,上到去其實好早,Co都仲未瞓醒,開門一刻見到佢是着住上次瞓覺果件T-shirt,閂門後我從後攬住佢,聞一聞佢身體上的氣味,手又開始唔規矩周圍摸,疑?點解會摸到有毛毛?原來佢無着住底褲,手指摸摸洞口已經濕了,佢喘氣說:你沖涼先啦,我係床上面等你。
我即刻嗱嗱聲走入沖涼房沖涼,沖完入去Co的閨房,佢蓋住被但係低吟着,我打開張被見佢隻手放係佢淫穴度撫摸着,我係佢耳邊講:你唔係未瞓夠咩?做咩係度搞自己?佢帶點嗲氣說:你嚟到我仲點會瞓得着......。

《待續》

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-12 09:43 發表 查看引用來源
【第八回】

終於成功約到砲期,仲要係呢個淫娃安全期果幾日,心情雖然無第一次見面果時咁緊張,但也難掩興奮的心情,要係老婆面前成日扮無嘢都幾有難度。日子一日一日咁過,嚟到約砲當日便到Co的住所開餐,上到去其實好早,Co都仲 ...
倉務兄,屌淫婦就不離要揾人妻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆