上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.7k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-16 12:01 發表 查看引用來源
仲諗住熟女會有好介紹,等咗幾日無晒聲氣。🤷‍♂️
你食開高檔,街市c 奶你點會岩

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-11-16 14:43 發表 查看引用來源
c奶先大把市場丫!😂😂😂
肥c 奶冇人岩呢

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-16 16:11 發表 查看引用來源
你食開高檔,街市c 奶你點會岩
未食過高檔嘢。😭😭

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-16 16:13 發表 查看引用來源
肥c 奶冇人岩呢
啱喎,有經驗更好。😌😌

【第九回】

睇見Co已經急不及待進入作戰狀態,我又點敢怠慢,我走上床挨住床頭坐着,叫Co挨住我個人坐係度,佢右手繼續掃住豆豆,左手纏住我後頸用力抓住,我就配合佢動作,左手係佢洞口不停打圈,右手隔住衫搓緊佢個微乳,佢叫聲開始急促,我係佢耳邊細聲講:你真係好淫好正!佢臉紅紅說:我好熱,幫我除咗件衫先。
我除咗佢件衫後,終於可以真正望清楚佢身體,淺啡色已經凸起的乳頭,我不斷用手指捏下拉下,佢雙腳愈張愈開,我也將左手的食指插入佢個淫穴裡,佢似乎感覺到我隔住底褲的細佬愈來愈脹,屁股有節奏咁上下磨擦着,突然佢扛起條腰震動咗幾下,我諗佢應該到咗,我笑笑說:你就舒服啦,係咪輪到我先?之後我就除咗條底褲,而Co都好識做轉個身面向住我條淫棒開始舔着......。

《待續》

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-17 09:42 發表 查看引用來源
【第九回】

睇見Co已經急不及待進入作戰狀態,我又點敢怠慢,我走上床挨住床頭坐着,叫Co挨住我個人坐係度,佢右手繼續掃住豆豆,左手纏住我後頸用力抓住,我就配合佢動作,左手係佢洞口不停打圈,右手隔住衫搓緊佢個微乳,佢叫聲開始 ...
咁正,仲有冇keep 住玩

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-17 14:22 發表 查看引用來源
咁正,仲有冇keep 住玩
咪講咗係故仔,你係咪想試下咁玩?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-16 16:13 發表 查看引用來源
肥c 奶冇人岩呢
#1 已講明.........................."我對肥底興趣不大"

大食好好記性喎

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-11-17 14:23 發表 查看引用來源
咪講咗係故仔,你係咪想試下咁玩?
作到好似你係男主角咁嘅,咁真實

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-17 16:43 發表 查看引用來源
作到好似你係男主角咁嘅,咁真實
你覺得好睇咪繼續寫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆