上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.6k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-12 19:13 發表 查看引用來源

要你打飛機 , 係想證明自己有吸引力,引到你要即 J
完全正確,女人根本就系要證明自己仲有市場價值,我以前就系經常踩佢人老珠黃,邊有男人會吼d肥c9,佢之後就靜靜起革命,又減肥又打扮到隻雀咁🤭
所以有句話好啱,冇醜樣嘅女人,只有懶嘅女人😂

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 16:01 發表 查看引用來源
想問下你哋女仔,係咪有啲女性睇男人打飛機會覺得好興奮?係我思維我覺得好奇怪,但真係有人叫我拍條片畀佢睇,其實有咩好睇🤔🤔
我細個唔抗拒人地打比我睇.....我無呢種引.....反而J 相重要D... 有啲包皮長....有啲J 身好dry 好似碌樹咁好多根....有啲就似灰灰黑黑色...唔靚J.....有啲個龜頭無戴帽...有啲尿窿好大....好似蛇頭

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 20:12 發表 查看引用來源
我細個唔抗拒人地打比我睇.....我無呢種引.....反而J 相重要D... 有啲包皮長....有啲J 身好dry 好似碌樹咁好多根....有啲就似灰灰黑黑色...唔靚J.....有啲個龜頭無戴帽...有啲尿窿好大....好似蛇頭 ...
閱J無數🤣🤣,請教下點為之一條靚J😆😆,我條係向左彎,唔知關唔關係左拗事。🤷‍♂️

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 20:34 發表 查看引用來源
閱J無數🤣🤣,請教下點為之一條靚J😆😆,我條係向左彎,唔知關唔關係左拗事。🤷‍♂️
你打得飛機多姐

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 19:37 發表 查看引用來源
完全正確,女人根本就系要證明自己仲有市場價值,我以前就系經常踩佢人老珠黃,邊有男人會吼d肥c9,佢之後就靜靜起革命,又減肥又打扮到隻雀咁🤭
所以有句話好啱,冇醜樣嘅女人,只有懶嘅女人😂 ...
我鍾意屌人老婆屌人老母,令到人哋老婆老母係我面前除衫影相我比我睇我覺得好有自豪感😬

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 20:12 發表 查看引用來源
我細個唔抗拒人地打比我睇.....我無呢種引.....反而J 相重要D... 有啲包皮長....有啲J 身好dry 好似碌樹咁好多根....有啲就似灰灰黑黑色...唔靚J.....有啲個龜頭無戴帽...有啲尿窿好大....好似蛇頭 ...
師姐果然閱撚無數,在下陰莖陰莖🙏🏼🙏🏼

回覆 92# 失常少女 的帖子

佩服常姐閱J無數,又或者可能是含J無數,佩服!

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 20:37 發表 查看引用來源

你打得飛機多姐
打到識轉彎🤣🤣

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 20:39 發表 查看引用來源

我鍾意屌人老婆屌人老母,令到人哋老婆老母係我面前除衫影相我比我睇我覺得好有自豪感😬
好有同感👍

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 20:39 發表 查看引用來源

我都溝緊個師兄老婆,好想令佢系我面前除衫叫我屌,佢叫倫嫂,佢老公叫小倫💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆