上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.7k

回覆 100# 煎熬三寶 的帖子

師兄加油努力,期待精彩報告/相片分享。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 22:29 發表 查看引用來源
師兄加油努力,期待精彩報告/相片分享。。。
多謝支持💪

回覆 102# 煎熬三寶 的帖子

要有缘才可發展,期待中。。。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 22:13 發表 查看引用來源
我都溝緊個師兄老婆,好想令佢系我面前除衫叫我屌,佢叫倫嫂,佢老公叫小倫💪
師兄玩到咁激😮😮

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-13 03:01 發表 查看引用來源

師兄玩到咁激😮😮
做人斬下眼又10年,趁住仲有能力就吾好就住就住呀😊

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 23:12 發表 查看引用來源
要有缘才可發展,期待中。。。
緣都要主動尋找,緣系吾會自己行埋你度🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 07:25 發表 查看引用來源
緣都要主動尋找,緣系吾會自己行埋你度🤭
成日話機會系比有準備的人,琴日寶嫂就比個有準備的人睇準左機會行動🏹

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 07:26 發表 查看引用來源
成日話機會系比有準備的人,琴日寶嫂就比個有準備姐的人睇準左機會行動🏹
自從淫妻移民後,我都無搵人囉,暫時得一個師姐留下言,仲諗住有咁多偷食嘅男女,開個傾偈舖識下啲慾求不滿嘅囡囡,點知呢度係拍烏蠅。😪😪

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-13 07:40 發表 查看引用來源
自從淫妻移民後,我都無搵人囉,暫時得一個師姐留下言,仲諗住有咁多偷食嘅男女,開個傾偈舖識下啲慾求不滿嘅囡囡,點知呢度係拍烏蠅。😪😪
從來d囡囡都吾會現身呢d舖支持,麻甩就多,大家都系圍爐鳩吹🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 07:50 發表 查看引用來源
從來d囡囡都吾會現身呢d舖支持,麻甩就多,大家都系圍爐鳩吹🤭
咁唯有吹下啲奇遇,玩咗10年Wechat,以前真係會識到女,近呢幾年真係無咩,可能後生輩唔用呢個apps,最有印象以前識咗條準人妻,send咗好多淫照淫片畀我睇,可惜無留底,唔係得閒回味下幾過癮。
家下有啲又要露少少又要剪咗個頭,真係去貼圖區睇無咁嬲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆