上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.7k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-13 08:13 發表 查看引用來源
咁唯有吹下啲奇遇,玩咗10年Wechat,以前真係會識到女,近呢幾年真係無咩,可能後生輩唔用呢個apps,最有印象以前識咗條準人妻,send咗好多淫照淫片畀我睇,可惜無留底,唔係得閒回味下幾過癮。
家下有啲又要露少少又要剪咗個頭,真係 ...
又試過叫某人妻影鮑魚,點知佢又肯喎,我睇見張相仲問點解會咁濕,佢話第一次影畀男人睇,唔知點解愈影愈濕,仲有啲想要。😆😆

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-13 08:19 發表 查看引用來源
又試過叫某人妻影鮑魚,點知佢又肯喎,我睇見張相仲問點解會咁濕,佢話第一次影畀男人睇,唔知點解愈影愈濕,仲有啲想要。😆😆
條女都講解得好清晰🤭

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-13 08:13 發表 查看引用來源
咁唯有吹下啲奇遇,玩咗10年Wechat,以前真係會識到女,近呢幾年真係無咩,可能後生輩唔用呢個apps,最有印象以前識咗條準人妻,send咗好多淫照淫片畀我睇,可惜無留底,唔係得閒回味下幾過癮。
家下有啲又要露少少又要剪咗個頭,真係 ...
而家d囡囡叻左,因為好多人渣拎住人地d相威脅利誘人地,好難怪而家d女人會咁緊張,佢地担心都好正常😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 08:28 發表 查看引用來源
而家d囡囡叻左,因為好多人渣拎住人地d相威脅利誘人地,好難怪而家d女人會咁緊張,佢地担心都好正常😵
咁都係睇人,我有問過唔遮樣果啲囡囡,佢好大方話畀得我睇就信我唔會外流出去,可能知道我老虎會check我電話,所以開心share睇完,我就會刪除唔留底。

往事只靠記憶力回味。🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

回覆 114# 剛勁的倉務員 的帖子

MORNING!Good man的表現。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-13 08:39 發表 查看引用來源
MORNING!Good man的表現。。。
打風多咗半天假,早晨!所以無圖無片可分享畀大家。😆😆

回覆 116# 剛勁的倉務員 的帖子

你有半天假,我已經在返工了,風雨無阻。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-13 08:55 發表 查看引用來源
你有半天假,我已經在返工了,風雨無阻。。。
我同你一樣,但今日應該好得鳩閒💪

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-13 08:40 發表 查看引用來源
打風多咗半天假,早晨!所以無圖無片可分享畀大家。😆😆
又吾洗乜都要有圖先有真相🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 08:59 發表 查看引用來源
我同你一樣,但今日應該好得鳩閒💪
得閒咪出多幾分力情挑下倫嫂😉

我都係時候搵個乜嫂媾通下。🙈🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆