上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.9k

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-15 12:38 發表 查看引用來源

果一刻係囉
😅😅
人妻另一個身份咪人哋老母,我又唔覺特別興奮,反而係我耳邊叫我快啲屌佢會更興奮。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-15 12:51 發表 查看引用來源
人妻另一個身份咪人哋老母,我又唔覺特別興奮,反而係我耳邊叫我快啲屌佢會更興奮。
曾經認識過一個骨場技師,佢疫情前經常留港,佢仲有另外技能就系陪d港太跳舞,d大陸師傅周身刀,点止得一樣技能🤭
聽佢講好多香港人妻,都會揾技師推油按摩,推到lin頭都扯旗,推到落妹妹度手指出入已經系閒事,如果個女人話要,屌埋根本都好e時,佢地話幾多港婦人妻都比佢屌過,食色性也,男女都一樣😇

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-15 12:51 發表 查看引用來源
當你一路屌緊佢時,佢老公/小朋友一路打電話比佢而佢又聽唔到個刻真係好鬼爽😂😂😂

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 15:29 發表 查看引用來源
曾經認識過一個骨場技師,佢疫情前經常留港,佢仲有另外技能就系陪d港太跳舞,d大陸師傅周身刀,点止得一樣技能🤭
聽佢講好多香港人妻,都會揾技師推油按摩,推到lin頭都扯旗,推到落妹妹度手指出入已經系閒事,如果個女人話要,屌埋根 ...
你唔會係講隔離版位按摩師兄啊。😮😮😮

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-15 15:47 發表 查看引用來源

當你一路屌緊佢時,佢老公/小朋友一路打電話比佢而佢又聽唔到個刻真係好鬼爽😂😂😂
我仲以為係AV情節,叫佢接電話一路講一路屌。🤭🤭

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-15 16:58 發表 查看引用來源
你唔會係講隔離版位按摩師兄啊。😮😮😮
邊位師兄?失覺左,我吾系講佢呀🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-15 16:59 發表 查看引用來源
我仲以為係AV情節,叫佢接電話一路講一路屌。🤭🤭
呢個情節正呀👍

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 17:19 發表 查看引用來源
邊位師兄?失覺左,我吾系講佢呀🤣
咪講副業做按摩師果位囉,長篇故事,我入去睇過。

回覆 197# 煎熬三寶 的帖子

完全同意,有征服感,正!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 17:19 發表 查看引用來源
呢個情節正呀👍
仲要加大力度全速去插

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆