上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.6k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 07:45 發表 查看引用來源
不過佢嘅講法又啱...傾耐咗識耐咗   反而大家做愛比你睇全相都幾尷尬
屌果時好啲,反而前戲尷尬啲,狗仔果時佢爽到叫我快啲大力啲,我話就嚟要射,佢仲好配合同我講叫我射晒畀佢。🤣🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 07:17 發表 查看引用來源
師兄鍾情食肥?
我唔係鍾意食肥,我只係鍾意食小肥,可惜出嚟俾我食嗰啲全部都係大肥🤣🤣😵

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 08:54 發表 查看引用來源

我唔係鍾意食肥,我只係鍾意食小肥,可惜出嚟俾我食嗰啲全部都係大肥🤣🤣😵
食前應該睇下相啦....又要食又要嫌

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 08:54 發表 查看引用來源

有得揀A cup我都無咩所謂,最重要係大家會互動,通常我會見下面食下飯先,唔會即約第一次就搞,最起碼過到自己果關先,有啲真係唔啱自己口味就無謂搞咁多,利申我唔係外協。🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 09:03 發表 查看引用來源
食前應該睇下相啦....又要食又要嫌
咁師姐食開邊類男士咁呢🤔

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 00:36 發表 查看引用來源

佢係迪迪尼做
呢位迪迪尼小姐你去玩果時搭訕識?我通常玩附近的人,又或者突然有人pm我,識人的途徑,我唔會直接徵,我覺得係唔work。🤷‍♂️

咦,呢度咁熱鬧,阿星又嚟八下先😬

回覆 24# 剛勁的倉務員 的帖子

有互動好正常,雖然可能見完一次就冇下一次。。。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 09:19 發表 查看引用來源
有得揀A cup我都無咩所謂,最重要係大家會互動,通常我會見下面食下飯先,唔會即約第一次就搞,最起碼過到自己果關先,有啲真係唔啱自己口味就無謂搞咁多,利申我唔係外協。🤣🤣 ...
你唔外協但又有真唔啱自己口味....好獨特....

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 09:20 發表 查看引用來源
咁師姐食開邊類男士咁呢🤔
我樣衰...但要食高大型唔要瘦有啲肉嘅男人
食完都唔會後悔嘛😂😂😂😂
臨死前回頭望都叫做食過靚仔吖😂😂🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆