上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.6k

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 10:26 發表 查看引用來源
有互動好正常,雖然可能見完一次就冇下一次。。。
其實無下文算唔算玩ONS???

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 10:26 發表 查看引用來源
你唔外協但又有真唔啱自己口味....好獨特....
唔識點解釋你知,咁總有低於自己標準的人,簡單點就係見到對方提唔到性慾果類,就一定唔會有下文。
你嘅想法係,條女肯畀對方屌,男人就一定來者不拒?

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 10:26 發表 查看引用來源
有互動好正常,雖然可能見完一次就冇下一次。。。
我唔會諗太多,唔係自己控制範圍,諗嚟都無用,感覺呢樣嘢係好難捉摸,有啲想畀你屌,但你無興趣,咁你係咪食咗先講?

我試過有條女講到我肯屌佢就畀我,但出到嚟見對佢真係無任何感覺,食完餐飯就byebye,後來少傾仲畀佢刪除埋,感覺女人都好現實,唔啱就唔會花時間再同對方吹水落去。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 10:28 發表 查看引用來源
我樣衰...但要食高大型唔要瘦有啲肉嘅男人
食完都唔會後悔嘛😂😂😂😂
臨死前回頭望都叫做食過靚仔吖😂😂🤣🤣
咁你加油💪💪

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 10:29 發表 查看引用來源
其實無下文算唔算玩ONS???
我自己解讀就唔算。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 11:39 發表 查看引用來源
我唔會諗太多,唔係自己控制範圍,諗嚟都無用,感覺呢樣嘢係好難捉摸,有啲想畀你屌,但你無興趣,咁你係咪食咗先講?

我試過有條女講到我肯屌佢就畀我,但出到嚟見對佢真係無任何感覺,食完餐飯就byebye,後來少傾仲畀佢刪除埋,感覺女 ...
咁其實佢都係揾餐食啫,如果唔啱嘅留返啲心力再揾下個都好正常嘅,男女都差不多,無乜分別。

引用:
原帖由 glock19B2 於 2021-10-12 11:47 發表 查看引用來源

咁其實佢都係揾餐食啫,如果唔啱嘅留返啲心力再揾下個都好正常嘅,男女都差不多,無乜分別。
只可說人夾人,平常心反而有意外收獲。

回覆 37# 剛勁的倉務員 的帖子

人夾人缘是很重要的,唔通死纏爛打有運行咩?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-11 23:31 發表 查看引用來源
呢度都有好多人有奇遇,我等緊大家分享下。🙃
我老婆都系好貪玩貪食,可惜都系肥底,加上又開吾到新ac上嚟徵友🤭

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 08:54 發表 查看引用來源

我唔係鍾意食肥,我只係鍾意食小肥,可惜出嚟俾我食嗰啲全部都係大肥🤣🤣😵
師兄有時又吾好太奄尖🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆