上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.6k

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 12:48 發表 查看引用來源
人夾人缘是很重要的,唔通死纏爛打有運行咩?
男人應該會比較少呢個情況出現吧,我覺得死纏對方唯一解釋係非要得到對方不可。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 13:20 發表 查看引用來源
我老婆都系好貪玩貪食,可惜都系肥底,加上又開吾到新ac上嚟徵友🤭
即係師兄你幫你老婆手徵友咁話囉。🤔🤔

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-11 23:59 發表 查看引用來源
我試過中出肥C9
又試下奶另一件肥C9個閪奶到佢標尿🥴🤫
好似d肥肥地系性慾強,好易比人屌🤭
利申:老婆都130以上,算小肥😊

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 13:26 發表 查看引用來源
即係師兄你幫你老婆手徵友咁話囉。🤔🤔
佢而家好叻,系香土出入,連我都吾知佢個ac,佢自己色徵🤭

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-12 12:48 發表 查看引用來源
人夾人缘是很重要的,唔通死纏爛打有運行咩?
同業好友講得啱,但都要進取先得😊

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 13:28 發表 查看引用來源
佢而家好叻,系香土出入,連我都吾知佢個ac,佢自己色徵🤭
各自各精采喎🤣🤣

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-11 23:59 發表 查看引用來源
我試過中出肥C9
又試下奶另一件肥C9個閪奶到佢標尿🥴🤫
奶到佢標尿???  咁堅...即係點呀???

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 11:32 發表 查看引用來源
唔識點解釋你知,咁總有低於自己標準的人,簡單點就係見到對方提唔到性慾果類,就一定唔會有下文。
你嘅想法係,條女肯畀對方屌,男人就一定來者不拒? ...
師兄一開始講過  ....................   "之後過咗兩個禮拜,佢話大家識咗咁耐,問我有無諗過屌佢,我對肥底興趣不大"
會唔會有D矛盾位 ?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 12:35 發表 查看引用來源
只可說人夾人,平常心反而有意外收獲。
呢樣又啱呀...無心插柳反而會有下文

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 13:20 發表 查看引用來源
我老婆都系好貪玩貪食,可惜都系肥底,加上又開吾到新ac上嚟徵友🤭
咁就要介紹你老婆認識下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆