上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.6k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-12 13:50 發表 查看引用來源

師兄一開始講過  ....................   "之後過咗兩個禮拜,佢話大家識咗咁耐,問我有無諗過屌佢,我對肥底興趣不大"
會唔會有D矛盾位 ?
矛盾?你覺得係作咪當故仔聽。🤣🤣
識咗成2年幾先見,已經說明我對屌呢位淫妻興趣係不大,見面係因為佢話要走,叫做朋友先見一見,最後做咗對我嚟講係bonus,你講有矛盾我唔識反駁,因為我唔知矛盾位係邊。🤷‍♂️

引用:
原帖由 轉彎的舌頭 於 2021-10-12 14:20 發表 查看引用來源
咁就要介紹你老婆認識下
師兄要排隊架....佢老婆比咁多師兄及住😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 14:01 發表 查看引用來源
呢樣又啱呀...無心插柳反而會有下文
本身都有keep住同另一個人妻吹水,又係齋吹唔約見面,呢個人妻會講下佢同佢SL故事我聽,最激佢分享條同佢SL啪啪片我睇,雖然處理過咩都睇唔到,不過聽下現實收音都幾過癮。😆

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 14:22 發表 查看引用來源
師兄要排隊架....佢老婆比咁多師兄及住😂
衰妹,你又知🤭

引用:
原帖由 轉彎的舌頭 於 2021-10-12 14:20 發表 查看引用來源
咁就要介紹你老婆認識下
d師兄都系自己同佢pm交聊,佢地知佢香土ac🤭

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 14:27 發表 查看引用來源
本身都有keep住同另一個人妻吹水,又係齋吹唔約見面,呢個人妻會講下佢同佢SL故事我聽,最激佢分享條同佢SL啪啪片我睇,雖然處理過咩都睇唔到,不過聽下現實收音都幾過癮。😆 ...
我尋晚問過我個炮友人.....我話下次要拍片.....佢唔比我拍.......唉

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 14:32 發表 查看引用來源
d師兄都系自己同佢pm交聊,佢地知佢香土ac🤭
我吾想做埋扯皮條🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 14:31 發表 查看引用來源
衰妹,你又知🤭
三寶兄.....搞返個團體戰....射爆你老婆...AV 情節咁樣😂

可遇不可求

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 14:32 發表 查看引用來源
我尋晚問過我個炮友人.....我話下次要拍片.....佢唔比我拍.......唉
反而係男人唔畀,好少見,通常係男人愛拍片,賽後檢討。🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆