上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
418  18.6k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 15:50 發表 查看引用來源
通常佢唔同我檢討...要慢慢chok佢like 咩唔like 咩......
想問下你哋女仔,係咪有啲女性睇男人打飛機會覺得好興奮?係我思維我覺得好奇怪,但真係有人叫我拍條片畀佢睇,其實有咩好睇🤔🤔

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 09:03 發表 查看引用來源
食前應該睇下相啦....又要食又要嫌
睇相算吧啦,唔通叫佢好似阿儀企喺度影全相俾你睇咩😂

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 12:35 發表 查看引用來源
只可說人夾人,平常心反而有意外收獲。
我都試過約過條女出嚟食飯,食飯嗰陣都已經想走,之後佢話遊車河,我揸左一陣車就去到佢屋企附近放低佢拜拜

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 16:24 發表 查看引用來源

睇相算吧啦,唔通叫佢好似阿儀企喺度影全相俾你睇咩😂
呢個世紀有美圖,睇相我覺得無咩意思,我好少會問人攞相。

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 16:34 發表 查看引用來源

我都試過約過條女出嚟食飯,食飯嗰陣都已經想走,之後佢話遊車河,我揸左一陣車就去到佢屋企附近放低佢拜拜
你好有風度👍
我就算無feel出到嚟唔食飯咪飲杯嘢算,唔會遠遠見到唔對路就放飛機。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 16:01 發表 查看引用來源
想問下你哋女仔,係咪有啲女性睇男人打飛機會覺得好興奮?係我思維我覺得好奇怪,但真係有人叫我拍條片畀佢睇,其實有咩好睇🤔🤔
我遇過依種女人,仲叫我屙尿俾佢睇🙄

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 16:41 發表 查看引用來源
呢個世紀有美圖,睇相我覺得無咩意思,我好少會問人攞相。
係呀個個都美圖個個都話小肥出來變大肥🤣

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 16:45 發表 查看引用來源

一定係好奇男人點樣屙尿🤣🤣
直接叫佢出嚟接聖水會唔會好啲。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 16:59 發表 查看引用來源
一定係好奇男人點樣屙尿🤣🤣
直接叫佢出嚟接聖水會唔會好啲。
無出來,只玩過PS.

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 16:45 發表 查看引用來源

射鳩佢🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆