此帖已完

收藏  |  訂閱
39  18.6k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-12 20:34 發表 查看引用來源
閱J無數🤣🤣,請教下點為之一條靚J😆😆,我條係向左彎,唔知關唔關係左拗事。🤷‍♂️
你打得飛機多姐

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 19:37 發表 查看引用來源
完全正確,女人根本就系要證明自己仲有市場價值,我以前就系經常踩佢人老珠黃,邊有男人會吼d肥c9,佢之後就靜靜起革命,又減肥又打扮到隻雀咁🤭
所以有句話好啱,冇醜樣嘅女人,只有懶嘅女人😂 ...
我鍾意屌人老婆屌人老母,令到人哋老婆老母係我面前除衫影相我比我睇我覺得好有自豪感😬

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 20:12 發表 查看引用來源
我細個唔抗拒人地打比我睇.....我無呢種引.....反而J 相重要D... 有啲包皮長....有啲J 身好dry 好似碌樹咁好多根....有啲就似灰灰黑黑色...唔靚J.....有啲個龜頭無戴帽...有啲尿窿好大....好似蛇頭 ...
師姐果然閱撚無數,在下陰莖陰莖🙏🏼🙏🏼

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 22:13 發表 查看引用來源
我都溝緊個師兄老婆,好想令佢系我面前除衫叫我屌,佢叫倫嫂,佢老公叫小倫💪
師兄玩到咁激😮😮

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-13 08:19 發表 查看引用來源
又試過叫某人妻影鮑魚,點知佢又肯喎,我睇見張相仲問點解會咁濕,佢話第一次影畀男人睇,唔知點解愈影愈濕,仲有啲想要。😆😆
我都試過叫佢反開俾我睇
仲叫佢拍片自慰佢又試過影d有分泌底底比我睇

跑完步成個人醒晒😮‍💨😮‍💨

今日有冇囡囡出嚟食飯遊車河做帶氧運動😬

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-14 11:13 發表 查看引用來源
係度講無用,要係出面徵,呢度得失常姐一位會發聲。
徵緊,一個星期要處理兩個颱風做到發癲😫😫
要出嚟放鬆吓

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-14 14:09 發表 查看引用來源
上得呢區仲要扮?我前排係V7識咗個剛結婚人妻,令我好大開眼界,佢話佢老公開發咗佢玩3P,但就唔係同老公一齊玩,佢老公搵人,睇住個老婆玩3P,仲要任陌生男人中出,真係唔知咩玩法,我就未接受到咁玩。 ...
我都想見識吓有冇聯絡方法?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-14 14:46 發表 查看引用來源
識揀一定揀人妻😋😋
我都係鍾意屌人老婆

前往最後回覆