上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
167  18.7k

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 16:45 發表 查看引用來源

我遇過依種女人,仲叫我屙尿俾佢睇🙄
一定係好奇男人點樣屙尿🤣🤣
直接叫佢出嚟接聖水會唔會好啲。

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 17:03 發表 查看引用來源

無出來,只玩過PS.
呢樣未玩過,反而用文字吹就試過,我係啲唔鍾意傾電話果類人。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 17:04 發表 查看引用來源
射鳩佢🤭
直接中出🤣🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-12 17:23 發表 查看引用來源
d女人都幾得意,我女人有叫网友打飛機佢睇,原來對方系我d同業好友,老婆吾知,你可以話佢地好奇同好勝🤭
好勝系會好希望展現自己身體,尤其有人讚佢地更會鬆毛鬆翼🤣 ...
學到嘢,即係讚多啲就有驚喜。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-12 20:12 發表 查看引用來源
我細個唔抗拒人地打比我睇.....我無呢種引.....反而J 相重要D... 有啲包皮長....有啲J 身好dry 好似碌樹咁好多根....有啲就似灰灰黑黑色...唔靚J.....有啲個龜頭無戴帽...有啲尿窿好大....好似蛇頭 ...
閱J無數🤣🤣,請教下點為之一條靚J😆😆,我條係向左彎,唔知關唔關係左拗事。🤷‍♂️

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-12 20:37 發表 查看引用來源

你打得飛機多姐
打到識轉彎🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 07:26 發表 查看引用來源
成日話機會系比有準備的人,琴日寶嫂就比個有準備姐的人睇準左機會行動🏹
自從淫妻移民後,我都無搵人囉,暫時得一個師姐留下言,仲諗住有咁多偷食嘅男女,開個傾偈舖識下啲慾求不滿嘅囡囡,點知呢度係拍烏蠅。😪😪

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 07:50 發表 查看引用來源
從來d囡囡都吾會現身呢d舖支持,麻甩就多,大家都系圍爐鳩吹🤭
咁唯有吹下啲奇遇,玩咗10年Wechat,以前真係會識到女,近呢幾年真係無咩,可能後生輩唔用呢個apps,最有印象以前識咗條準人妻,send咗好多淫照淫片畀我睇,可惜無留底,唔係得閒回味下幾過癮。
家下有啲又要露少少又要剪咗個頭,真係去貼圖區睇無咁嬲。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-10-13 08:13 發表 查看引用來源
咁唯有吹下啲奇遇,玩咗10年Wechat,以前真係會識到女,近呢幾年真係無咩,可能後生輩唔用呢個apps,最有印象以前識咗條準人妻,send咗好多淫照淫片畀我睇,可惜無留底,唔係得閒回味下幾過癮。
家下有啲又要露少少又要剪咗個頭,真係 ...
又試過叫某人妻影鮑魚,點知佢又肯喎,我睇見張相仲問點解會咁濕,佢話第一次影畀男人睇,唔知點解愈影愈濕,仲有啲想要。😆😆

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 08:28 發表 查看引用來源
而家d囡囡叻左,因為好多人渣拎住人地d相威脅利誘人地,好難怪而家d女人會咁緊張,佢地担心都好正常😵
咁都係睇人,我有問過唔遮樣果啲囡囡,佢好大方話畀得我睇就信我唔會外流出去,可能知道我老虎會check我電話,所以開心share睇完,我就會刪除唔留底。

往事只靠記憶力回味。🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆