上一頁下一頁
發新話題

此帖已完

收藏  |  訂閱
167  18.7k

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-14 10:14 發表 查看引用來源
今日有冇囡囡出嚟食飯遊車河做帶氧運動😬
係度講無用,要係出面徵,呢度得失常姐一位會發聲。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-14 09:11 發表 查看引用來源
Push up ! Morning All brothers…
早晨師兄🙃

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-14 11:16 發表 查看引用來源

徵緊,一個星期要處理兩個颱風做到發癲😫😫
要出嚟放鬆吓
等賽後分享💪💪

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-14 13:37 發表 查看引用來源
笑咗😂😂😂😂😂😂呢度啲女好矜持
上得呢區仲要扮?我前排係V7識咗個剛結婚人妻,令我好大開眼界,佢話佢老公開發咗佢玩3P,但就唔係同老公一齊玩,佢老公搵人,睇住個老婆玩3P,仲要任陌生男人中出,真係唔知咩玩法,我就未接受到咁玩。

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2021-10-14 14:17 發表 查看引用來源

我都想見識吓有冇聯絡方法?
聯絡邊位,搵人屌自己老婆位老公,定係果位人妻?😆😆
個位人妻同我吹咗1個禮拜就消失咗,故仔真假我就唔知囉,不過佢有畀個佢啲3P相我睇,如果真係本人嘅話,你知網上嘅嘢不能盡信。🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-14 14:18 發表 查看引用來源
師兄,我有d保安好友又系咁架🤭
不過d女人通常系會自己外面玩,吾想痴住個老公玩,連我老婆都叫我吾洗打佢主意一齊玩😵
有師兄已經打聽到我老婆件鮮肉香土ac ...
咁犀利,有人已經搜尋到寶嫂😮😮
我好佛系,暫時未有咩目標,等下運到先。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-14 14:23 發表 查看引用來源
有真有假,不過佢作假又冇乜得益
張相係個位人妻畀,真定假就唔知囉。(分享完畢,睇到果啲恭喜晒,睇唔到嘅唔好意思)🤷‍♂️

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-14 14:24 發表 查看引用來源
個好友通水比我系呢個😵
讚寶嫂靚靚喎。👍👍

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-14 14:27 發表 查看引用來源
佛系即是点?
緣份到嘅時候就會有嘢食,就如我一開始講嘅事,無諗過會食咗件淫妻,雖然只得一次。😌😌

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-14 14:34 發表 查看引用來源
常姐系呢度唯一女人
應該係敢言嘅女人,品撚無數。🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆