上一頁下一頁
發新話題

外人調教老婆較有效

收藏  |  訂閱
50  27.6k

回覆 20# canadafai 的帖子

咁又冇喎。不過作為男人尤其是係佢老公嘅我係好明顯感受到嘅。

回覆 19# canadafai 的帖子

佢其中一個sp 成日都想同埋佢班friend一齊屌佢架啦,有次佢約我老婆同埋佢班friend話去渡假屋燒嘢食,玩返晚,就嗰晚飲啲酒,玩下淫賤遊戲,半推半就就玩多p囉。除左佢sp 之外其他人都係第一次見

引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-19 14:34 發表 查看引用來源
佢其中一個sp 成日都想同埋佢班friend一齊屌佢架啦,有次佢約我老婆同埋佢班friend話去渡假屋燒嘢食,玩返晚,就嗰晚飲啲酒,玩下淫賤遊戲,半推半就就玩多p囉。除左佢sp 之外其他人都係第一次見 ...
甘即係幾多男幾多女呢?同埋你又會知嘅?你老婆有賽後報告?

回覆 22# infantry 的帖子

等ching多D報告

回覆 23# 六索 的帖子

佢一向都有同人約炮,佢都有同我講嘅。嗰次連埋佢sp 話有8個男,得佢1條女,不過佢話唔係個個都有屌佢喎,呢樣我就不得而知啦。不過聽到我硬晒😛😛😛

引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-19 22:45 發表 查看引用來源
佢一向都有同人約炮,佢都有同我講嘅。嗰次連埋佢sp 話有8個男,得佢1條女,不過佢話唔係個個都有屌佢喎,呢樣我就不得而知啦。不過聽到我硬晒😛😛😛 ...
排隊做汁男都正啦

師兄!睇到好正!最鐘意老婆俾人食完有事後報告!聽到啲男人點樣俾到滿足佢,同老婆做果陣再同佢講我係俾唔到你添!會插到好high!
引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-19 22:45 發表 查看引用來源
佢一向都有同人約炮,佢都有同我講嘅。嗰次連埋佢sp 話有8個男,得佢1條女,不過佢話唔係個個都有屌佢喎,呢樣我就不得而知啦。不過聽到我硬晒😛😛😛 ...

引用:
師兄有冇諗過叫你老婆約佢SP係你面前扑
你親身睇住應該仲high
然後睇睇下加入埋一齊玩

回覆 28# 臭輝 的帖子

呢個之後有試過啦,一齊玩又有,不過我同佢都係鐘意我睇住佢同人玩,我全程只能自己打飛機,冇得掂佢

引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-20 11:31 發表 查看引用來源
呢個之後有試過啦,一齊玩又有,不過我同佢都係鐘意我睇住佢同人玩,我全程只能自己打飛機,冇得掂佢
呢到都正
師兄老婆比其他男人扑更果陣有冇講d好淫既說話引你
例如老公我宜家係你面前比另一個男人扑更你high ng high之類

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆