上一頁下一頁
發新話題

外人調教老婆較有效

收藏  |  訂閱
50  27.6k

回覆 40# ACA64 的帖子

好複雜,感情一定有,不過同一時間都互相憎恨,仲要有小朋友,加上佢又鍾意玩,我又鍾意睇佢俾人玩,所以好糾結

引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-22 01:03 發表 查看引用來源
好複雜,感情一定有,不過同一時間都互相憎恨,仲要有小朋友,加上佢又鍾意玩,我又鍾意睇佢俾人玩,所以好糾結
兩人都開心嘅話,就ok la

引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-20 12:41 發表 查看引用來源
當然有啦,係咁話人哋屌得勁好多,要輪住比人中岀啦,以後只係準我睇住佢比人屌,我以後都冇得掂佢咁。事實真係仲high過同佢扑,最正係我最後先喺咁多人面前屌個有精嘅閪 ...
大家接受到都好激,真心佩服可以插有其他男人精液嘅閪👍
陰敬陰敬🙏

引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-20 23:15 發表 查看引用來源
我38,老婆36,佢廿幾歲開始就已經有同人約炮嘅習慣,本來結婚就諗住修心養性,加上生完小朋友之後完全唔得閒,到小朋友大啲嘅時候咪又想玩返,一玩就越玩越癲,而家基本上已經唔再理我架啦,所以奉勸各位同好真係要諗清楚,女人一變咗 ...
玩到咁激点返轉頭
條女一定已經上晒癮,冇鳩不歡🙏

回覆 44# 哈佬吉爾 的帖子

男士們其實最想比另一半老強啲感覺,真喺好正

引用:
原帖由 bp-6m 於 2021-10-25 13:36 發表 查看引用來源
男士們其實最想比另一半老強啲感覺,真喺好正
玩過先知會幾刺激😊

引用:
原帖由 infantry 於 2021-10-22 01:03 發表 查看引用來源
糾結是刺激源頭😊

我至愛幫手調教🤭👍👍

回覆 47# 東方小倫117 的帖子

要了起𠳔性欲先喺重點

回覆 1# canadafai 的帖子

師兄有冇同老婆3P4P ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆