上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
138  50.2k

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2021-11-3 21:25 發表 查看引用來源
情人眼裏出西施,當你真係冚入哂嘅時,咩缺點都唔重要,可能你會值得覺得係優點😂😂
咁又係😂😂😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-4 13:31 發表 查看引用來源
我遲到了....................
成個版都係女人.....大把你睇啦....叔叔

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-4 22:22 發表 查看引用來源
姐姐....女人都有唔同架🤪🤪
叔叔.....為何你要去看bbw呢???最近睇好多bbw....原來啲肥妹可以咁大膽咁有市場.....

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 08:17 發表 查看引用來源
呵呵…任何人都會有市場,只是大還是小🤪🤪
嗰啲太大太誇張....好假波

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2021-11-5 11:16 發表 查看引用來源
香港又好少大得誇張, 冇人鐘意假嘢(應該)
都有大得誇張嘅....但樣就.......

天氣今晚轉凍...
聽日返工記得著件厚D 嘅衫衫

附件

引用:
原帖由 hunter72 於 2021-11-7 21:49 發表 查看引用來源
成熟男人係比較吸引,知情識趣,但男人一比較吸引,就很少單身,所有。。。群主可能。。。係。。。又愛又恨
唔係個個成熟男人都有情趣架........係識得慢煮D啫....而家男女都唔想比婚姻綁住....中意單身...女嘅又唔會生小朋友~~時代唔同咗...人妻朋友話齋....結咗婚老公老婆都未必係自己嘅...到死個一刻先知係咪自己👍👍

引用:
原帖由 hunter72 於 2021-11-7 21:43 發表 查看引用來源
一如既往,靚絕好波啊
墮波..兼向左走向右走😂😂😂😂😂

我都要徵返個sugar daddy😆😆😆
要氹女咁氹
要被寵
要被需要
要摸摸頭
😂😂😂😂

引用:
原帖由 dbs0375 於 2021-11-7 23:26 發表 查看引用來源
還有住家兩餸一湯白飯任裝😂🤣
3 餸1湯!!
男人愛食住家飯~~😂😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆