上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
411  50.0k

每日個心就好期待皇上翻自己隻牌
皇上終於翻自己牌了...
呢場大戰時間過得好快...
而家又要重新期待皇上翻自己隻牌....

附件

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-12-8 10:40 發表 查看引用來源
使咩等.....自己擒上去騎馬仔....啦

回覆 391# 失常少女 的帖子

翻開妳隻牌睇吓🧐🧐🧐

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-8 11:32 發表 查看引用來源
使咩等.....自己擒上去騎馬仔....啦
都要見到皇上先得架.....我對皇上仍然仲有種怕醜嘅感覺

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-12-8 12:17 發表 查看引用來源
都要見到皇上先得架.....我對皇上仍然仲有種怕醜嘅感覺
見都見唔到........真系大近視喎......屌咗咁多次都怕醜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-8 16:58 發表 查看引用來源
見都見唔到........真系大近視喎......屌咗咁多次都怕醜
因為皇上太有型.... 雙眼不敢直視...只能合上雙眼去享受皇上的服侍...但服侍了一會..我已經叫了救命...皇上的舌功再加上鬚根磨著我的妹妹....完全受到吉吉麻麻的感覺...雙腳很自然努力撐開想逃...但皇上結實的手臂強而有力地箍緊我一雙肥腿..無力逃脫...

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-12-8 10:40 發表 查看引用來源
約穩約現.....好吸引呀.....

有幸見到你既靚相....多謝啊..美滿的一天就而家開始.
引用:

甘你自己又如何服侍皇上支龍根?
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-12-8 23:10 發表 查看引用來源
因為皇上太有型.... 雙眼不敢直視...只能合上雙眼去享受皇上的服侍...但服侍了一會..我已經叫了救命...皇上的舌功再加上鬚根磨著我的妹妹....完全受到吉吉麻麻的感覺...雙腳很自然努力撐開想逃...但皇上結實的手臂強 ...

Happy New Year
新一年祝自己要有滿滿嘅性愛
🥰🥰🥰
要發挖多啲樂趣
要打到屎忽開花

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆