上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
138  50.0k

Goodbye 11 月~有諗起我嗎?

附件

Hello 12 月...
你....最近還好嘛...
尚愛看少女相相嘛....
最近..近乎沒露面...你有新對象嘛....
天氣下降....著多件衫衫....

附件

每日個心就好期待皇上翻自己隻牌
皇上終於翻自己牌了...
呢場大戰時間過得好快...
而家又要重新期待皇上翻自己隻牌....

附件

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-8 11:32 發表 查看引用來源
使咩等.....自己擒上去騎馬仔....啦
都要見到皇上先得架.....我對皇上仍然仲有種怕醜嘅感覺

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-8 16:58 發表 查看引用來源
見都見唔到........真系大近視喎......屌咗咁多次都怕醜
因為皇上太有型.... 雙眼不敢直視...只能合上雙眼去享受皇上的服侍...但服侍了一會..我已經叫了救命...皇上的舌功再加上鬚根磨著我的妹妹....完全受到吉吉麻麻的感覺...雙腳很自然努力撐開想逃...但皇上結實的手臂強而有力地箍緊我一雙肥腿..無力逃脫...

Happy New Year
新一年祝自己要有滿滿嘅性愛
🥰🥰🥰
要發挖多啲樂趣
要打到屎忽開花

引用:
原帖由 不動產 於 2022-1-1 12:24 發表 查看引用來源
妳鐘意大力定細力打
連環拍打定續吓慢慢打
2 樣都中意....打下搣下....但我肉實...好難搣pat pat😂😂

元宵節....
大家幾好嘛??
派/收左幾多利是??
好耐無post 相
肥肉照一張

附件

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +2 兩粒星有兩分, 有勇氣更有熱誠, 似個正氣大 ... 2022-2-16 07:38

引用:
原帖由 sagax 於 2022-2-16 13:10 發表 查看引用來源
元宵節一定食湯丸,之前一天同SL過嚟了開心中午
你張相幾好呀~😍
⭐️⭐️無咗更加好😌
曬命呀???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆