43 12345
上一頁下一頁
發新話題

SSP CoCo

收藏  |  訂閱
42  13.2k

SSP CoCo

小弟呢兩年幾離港工作今次返香港及經師兄們指引下終於比我聯絡到(8台唔見廣告)冇搵兩年幾嘅CoCo ,有見及此小弟出個報告分享一下,不喜勿插:

CoCo工作地點夠隱蔽(冇其他行家)要佢開門先可上樓,雖然係自住細住家但浴室按摩牀夠乾淨
,大可安心享用,同以往一樣客到前用酒精消毒衛生(今次上去前仲比佢搵笨叫我買咗兩支酒精及2Gas)。

待客態度佢比兩年前有禮貌,唔會好似以前咁硬棚棚,樣貌兩年冇見都係咁順眼中熟女(可能佢係我杯茶,不過一定唔係恐怖分子),身裁豐滿型,年齡大約40左右,喜歡成熟嘅姐姐可以考慮吓!

PT1: 手勢唔洗講一如以往,冇見兩年幾,今次按前CoCo會問下你意見例如可唔可以乱痧及背脊紅唔紅得,唔會好似以前咁唔理你死活乱到你紅晒起晒沙為止。
流程:上床訓底先用鹽包熱敷敷暖背部之後踩背,小弟唔雖要交人,所以叫CoCo刮痧大力(如果痛,可以叫佢細力配合)同埋試吓拔罐拔下我隻五十肩左手,大約一小時左右按完成身鬆晒加埋五十肩隻手可以慢慢舉起,中途小弟問佢點解唔用以前嘅椰子油及銀手鈪佢話椰子味好難散及銀手鈪起痧難退免得各師兄交人麻煩所以冇用⋯⋯哈哈⋯⋯兩年冇見態度同技術都唔同左!

PT2 : 全程慢慢做,耐心地幫你排毒,跟著例牌按頭,頭搭尾連補時$500加埋大約120分鐘左右!

「提外話,唔知呢兩年佢發生乜事,兩年前約親佢每次基本上都要等15-30分鐘先入閘,甚至1個鐘都試過(唔係你杯茶真係比佢攪到燥燥地),今次竟然準時入閘!」

唔係嘩  post 2個鐘成百人睇過冇意見
哈哈  我都對新手既介紹有D懷疑

恭喜師兄,即係佢冇收檔啦,可能熟客都夠做,所以唔再落廣告,照師兄形容,佢應該冇搬仍在福華。師兄冇做BM?有應該唔係呢個收費。佢時間管理確係麻麻,而家冇廣告可能客流鬆動咗,所以少咗要喺樓下等餐懵。睇嚟佢都改善咗少少。

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-10-15 20:58 發表 查看引用來源
就算香討年代,都係CD-Rom和伸手PM多,而家分別不大,多人回帖唔代表內容有意義。

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-10-15 20:58 發表 查看引用來源
師兄 選擇權在你手,我只係如實報道,如有懷疑你可以親身去體驗下。小弟在此分享一下!見諒

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-15 21:04 發表 查看引用來源
恭喜師兄,即係佢冇收檔啦,可能熟客都夠做,所以唔再落廣告,照師兄形容,佢應該冇搬仍在福華。師兄冇做BM?有應該唔係呢個收費。佢時間管理確係麻麻,而家冇廣告可能客流鬆動咗,所以少咗要喺樓下等餐懵。睇嚟佢都改善咗少少。 ...
今天溝通後CoCo今年3月返咗嚟香港住此冇變,不過有段時間冇落廣告,佢應該會開返。
可能人到中年,BM($600)本人興趣不大,如報告中小弟只係欣賞佢乱痧,所以升個空派個彩就算啦!$500 頭搭尾加補時120分鐘值唔值得就閣下自己衡量,都係個句「選擇權在你手」!

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-15 21:13 發表 查看引用來源

就算香討年代,都係CD-Rom和伸手PM多,而家分別不大,多人回帖唔代表內容有意義。
Kamshek 兄香討年代小弟都係CD-ROM,大南街時代嘅CoCo 都係因為荷蘭兄及超力兄嘅推介!

啊椰子油Coco回歸

引用:
人民眼睛是雪亮的,一眼就睇出是不是廣告

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-10-15 23:30 發表 查看引用來源
人民眼睛是雪亮的,一眼就睇出是不是廣告
唔L緊要  廣告咪廣告咯
只是有佢可取之處  要貨真價賓就得 最怕貨不對辦啫

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆