上一頁下一頁
發新話題

SSP CoCo

收藏  |  訂閱
42  13.2k

引用:
原帖由 gti1620 於 2021-10-16 11:13 發表 查看引用來源
原來現在冇用椰子油,兩年前去過一次,返家滿身椰油味差點出事,現在可再去!那時她在鴨療街同以前檸蜜同一層,我初時重以為讓了間房給她。
唉,師兄又提起檸蜜,2年了,好稀虛的往事。

回覆 9# coboko123 的帖子

傻西思想糸傻的,億眼去睇一樣糸低端seo,sem之類哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 katiecat 於 2021-10-15 22:30 發表 查看引用來源

Kamshek 兄香討年代小弟都係CD-ROM,大南街時代嘅CoCo 都係因為荷蘭兄及超力兄嘅推介!
師兄好有心喎又好記性比個讚你

引用:
原帖由 gti1620 於 2021-10-16 11:13 發表 查看引用來源
原來現在冇用椰子油,兩年前去過一次,返家滿身椰油味差點出事,現在可再去!那時她在鴨療街同以前檸蜜同一層,我初時重以為讓了間房給她。
呢個鴨記應該係另一個CO CO.

回覆 24# 超力電磁俠 的帖子

電磁兄,係同一個人嚟,我都係由大南街閣樓開始,鴨記係喺金舖隔離大廈,而家喺福華。呢3度我都上過去。

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-16 18:05 發表 查看引用來源
電磁兄,係同一個人嚟,我都係由大南街閣樓開始,鴨記係喺金舖隔離大廈,而家喺福華。呢3度我都上過去。
Kamshek 兄 小弟都係!

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2021-10-16 17:17 發表 查看引用來源
師兄好有心喎又好記性比個讚你
超力兄 小弟多謝你無私的奉獻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2021-10-16 17:20 發表 查看引用來源
呢個鴨記應該係另一個CO CO.
超力兄,應該是同一個人,我那時的按麼程序跟樓主描述是一樣的,加上囡囡是肥底大波,性格硬朗,應該錯不了。

引用:
原帖由 katiecat 於 2021-10-16 18:15 發表 查看引用來源

超力兄 小弟多謝你無私的奉獻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
當年好似都係電磁兄俾椰子油嘅聯絡資料我,無言感激!

回覆 28# gti1620 的帖子

師兄 有時真係人夾人,CoCo 最衰真係D時間管理同埋個主觀性格,所以我以前上親去一訓低就等佢自動波!攪掂走人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆