上一頁下一頁
發新話題

大家有甚麼打野戰經驗

收藏  |  訂閱
56  23.2k

大家有甚麼打野戰經驗

我試過在海灘, 水高過腰, 抱著女友, 撥開她的泳衣, 打野戰, 非常緊張, 怕被人發現, 但亦刺激, 好在當年智能手機沒有現在般流行又防水, 否則, 可能被人拍完仲要放上網都似.

我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-17 06:21 發表 查看引用來源
我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀
食埋姨仔?師兄好野👍

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-17 06:21 發表 查看引用來源
孖姨仔好有幻想空間..   

引用:
原帖由 veryok 於 2021-10-17 05:27 發表 查看引用來源
我試過在海灘, 水高過腰, 抱著女友, 撥開她的泳衣, 打野戰, 非常緊張, 怕被人發現, 但亦刺激, 好在當年智能手機沒有現在般流行又防水, 否則, 可能被人拍完仲要放上網都似. ...
去到外地會大膽啲.

當年後生咩都做得出😄😄

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-17 10:27 發表 查看引用來源
當年後生咩都做得出😄😄
師姐 此言差異,年長些應該更加懂享受🥰🥰

引用:
原帖由 veryok 於 2021-10-17 05:27 發表 查看引用來源
好在當年智能手機沒有現在般流行又防水, 否則, 可能被人拍完仲要放上網都似. ...
離島, 深夜, 海灘
唔知點講果個地方, 行人路??
即係上到頂果條石屎路呢, 高o左上去好似條橋咁然後下面好似一個瓦遮頭咁o既地方
後生果陣同前任o係果度搞, 好黑o既地方, 當年係安心好多, 唯一俾人見到o既機會就係人地用電筒射住你
冇光o既時候就即係安全囉
果陣有個都幾on9 o既心理, 就係我驚搞o野俾人見到, 其實人地一樣驚見到其他人搞o野果種尷尬,
所以就算遇上都係偷偷𥄫而唔會有咩實際行動, 即係唔會俾你見到佢見到你
有次 (一兩次) o係橋底搞緊, 聽到上面有人行過講o野o既聲音
男朋友冇理會繼續大力插, 我亦都冇理會如常咁呻吟, 反而係佢地靜o左

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-17 08:59 發表 查看引用來源

去到外地會大膽啲.
係o架
之前去過一個地方, 山路o黎o既, 山頂有間餐廳咁o既o野但係鬼佬地方唔開通宵呀
我地揸車上去, 半山左右有一個叫唔知咩 lookout, 即係俾你停車睇風景o既地方
其實只係望住座山, 冇咩o野睇 尤其是夜晚
我地就o係果度望住星空, 靜過鬼咁果度真係如果有人/ 車經過o既話盲o既都睇到
扶住攔杆俾人拉低條褲o係後面拮拮拮, 因為只係純粹係忽然興起乜o野用具都冇o係手,
撞o岩剛剛o黎完m, 俾個賤人賺o左一次中出
勁正o架果次 o係出面晒o左成日出過汗, 又咁o岩o係野外, 好原始好raw o既感覺
仲要唔駛用套, 真係百分百純天然
唯獨是唔記得地方叫咩名, 要再去多一次重溫

引用:
姨仔.....wow

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆