上一頁下一頁
發新話題

大家有甚麼打野戰經驗

收藏  |  訂閱
56  23.2k

引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-17 17:08 發表 查看引用來源
之前同條女去香港一個好多人裸泳,裸曬嘅沙灘,亙相搽太陽油已經好想插佢。後尾落水時都著返泳衣,落水後鬆咗上身泳衣,除咗下身條泳褲就插佢,不時有人行過幾刺激 ...
荃灣果個灘?

引用:
原帖由 loverandlover 於 2021-10-17 22:29 發表 查看引用來源
試過係山頂同九龍公園
九記以前有班專業及野,鋪晒紙皮,一係專登行到你面前睇你地錫錫。

引用:
原帖由 cx829 於 2021-10-18 09:19 發表 查看引用來源

ching 水裏面做,你覺唔覺得不太順暢的感覺?
冇呀!果下好刺激感覺好似有人望住

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-18 13:53 發表 查看引用來源
荃灣果個灘?
係大嶼山,荃灣果個係咩灘呀?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-17 06:21 發表 查看引用來源
40061468我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀
同你個姨仔,有冇DETAIL,可以SHARE?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-17 06:21 發表 查看引用來源
40061468我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀
故仔故仔~~~~~

引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-18 15:05 發表 查看引用來源

係大嶼山,荃灣果個係咩灘呀?
大山果個聽聞已經楊晒,未有疫情之前好多人羅住行山,荃灣係酒店隔離果個亞叔亞伯羅晒場。水質問題同沙量少左。

回覆 27# hqkwtang 的帖子

青公嗰個灘真係無乜人,長期得個清潔阿伯係屋仔入面瞓!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-18 18:06 發表 查看引用來源
大山果個聽聞已經楊晒,未有疫情之前好多人羅住行山,荃灣係酒店隔離果個亞叔亞伯羅晒場。水質問題同沙量少左。
亞叔亞伯,冇阿姨🤣🤣
你講個楊哂大嶼山係邊個?可以PM話我知

幾年前氹條女上千島湖睇日出,半夜4點幾電筒摸黑上去,趁未天光又冇人執咗佢一劑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆