上一頁下一頁
發新話題

大家有甚麼打野戰經驗

收藏  |  訂閱
56  23.2k

冇車去唔到啦
引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2021-10-18 23:12 發表 查看引用來源
幾年前氹條女上千島湖睇日出,半夜4點幾電筒摸黑上去,趁未天光又冇人執咗佢一劑

青公是什麼??
引用:
原帖由 sam22 於 2021-10-18 18:47 發表 查看引用來源
青公嗰個灘真係無乜人,長期得個清潔阿伯係屋仔入面瞓!

回覆 25# kensen 的帖子

其實都無咩特別。只係喺大家都冇諗過嘅情形同環境之下發生啫。不過事後諗返都發覺自己當時都幾大膽可能哩啲就係叫做X硬冇親戚嘅男人心態啩!嘻嘻

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2021-10-19 00:08 發表 查看引用來源
青公是什麼??

青山公路,雙x灣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-17 10:27 發表 查看引用來源
當年後生咩都做得出😄😄
現在也可以啊。只要雙方配合。野戰非常刺激的

引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-18 20:44 發表 查看引用來源

亞叔亞伯,冇阿姨🤣🤣
你講個楊哂大嶼山係邊個?可以PM話我知
我都5知係邊,未有疫情之前個個都話去果度羅晒,

N年前拍拖,女朋友16歲,中四,上馬騮山拍拖,嗰日重落大雨,行到入去靜靜地,攬下、錫下就拆禮物,扯開嗰胸圉就狂抄,嗰時我都係得嗰十七歲,本來都未敢扑住,走嘅時候佢話急尿,叫我幫佢睇水,重叫我唔準望,結果就係嗰度俾我食咗佢隻豬.

公園,日光日白係郊野公園涼亭,巴士上層,車震,殘廁,停車 塲

就係附近有人先至夠刺激.
引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-17 17:08 發表 查看引用來源
之前同條女去香港一個好多人裸泳,裸曬嘅沙灘,亙相搽太陽油已經好想插佢。後尾落水時都著返泳衣,落水後鬆咗上身泳衣,除咗下身條泳褲就插佢,不時有人行過幾刺激 ...

年青就大膽, 仲有, 當年, 智能手機未流行, 唔怕被人偷拍放上網.
引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-19 03:48 發表 查看引用來源
其實都無咩特別。只係喺大家都冇諗過嘅情形同環境之下發生啫。不過事後諗返都發覺自己當時都幾大膽可能哩啲就係叫做X硬冇親戚嘅男人心態啩!嘻嘻 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆