上一頁下一頁
發新話題

大家有甚麼打野戰經驗

收藏  |  訂閱
56  23.2k

引用:
原帖由 veryok 於 2021-10-17 05:27 發表 查看引用來源
我試過在海灘, 水高過腰, 抱著女友, 撥開她的泳衣, 打野戰, 非常緊張, 怕被人發現, 但亦刺激, 好在當年智能手機沒有現在般流行又防水, 否則, 可能被人拍完仲要放上網都似. ...
試過同個女仔fd係公屋後樓梯坐緊,飲下酒食下花生吹下水,有講有笑,傾傾下佢話佢手仔凍(冬天中),我即刻拖住佢手仔問有冇暖啲,點知兩個都咁凍對手,之後慢慢攬住對方取暖,手多多芝下佢條腰,佢成個人彈起身,兩個企起身互芝對方,之後突然兩個攬埋一齊不停咀咀,飲完酒大家都大膽左,就係樓梯間除左佢條褲搞,果刻好怕有人上落樓梯,扑左一陣真係聽到上面有人推開防煙門行緊落黎,我地即刻汁返啲褲沖返入走廊,佢屋企就防煙門隔離,我繼續推佢企係佢自己屋企門口前面(仲聽到佢細佬係屋企入面打緊機),雙手按住牆,係後面係甘推佢patpat, 尼一刻好驚走廊有人會突然開門走出嚟走廊,又怕有人喺防煙門就出嚟走廊,亦都怕有人答完電梯返嚟屋企時會經過這條走廊,又驚又爽又刺激地好快蚊出黎射哂落佢patpat上面☺️

師兄玩得咁刺激,仲有未啲激啲㗎

試響某個按摩池嘅沖身格入面,個按摩池房得我哋,趁女朋友入去時入埋去,摸佢全身再撥開佢條泳褲就搞,之後抽出嚟射,一路驚有職員行入嚟

十分刺激..
引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-10-20 09:23 發表 查看引用來源
試過同個女仔fd係公屋後樓梯坐緊,飲下酒食下花生吹下水,有講有笑,傾傾下佢話佢手仔凍(冬天中),我即刻拖住佢手仔問有冇暖啲,點知兩個都咁凍對手,之後慢慢攬住對方取暖,手多多芝下佢條腰,佢成個人彈起身,兩個企起身互芝對方,之後突 ...

試過最激係政府多層停車場,行到頂樓,女朋友著裙,佢跪低幫我吹完就後入,果時都驚有人,佢唔敢叫,點知有人係下年幾層做緊,仲要拍拍聲,又大聲叫,我地跟住又叫又大力,好似交響樂咁各有各叫,之後出時叫到拆天,跟住我地行返落去時見到另一對仲打招呼⋯⋯

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 08:45 發表 查看引用來源
試過最激係政府多層停車場,行到頂樓,女朋友著裙,佢跪低幫我吹完就後入,果時都驚有人,佢唔敢叫,點知有人係下年幾層做緊,仲要拍拍聲,又大聲叫,我地跟住又叫又大力,好似交響樂咁各有各叫,之後出時叫到拆天,跟住我地行返落去時見到另 ...
荃灣  果個       ?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-23 10:02 AM 發表 查看引用來源
荃灣  果個       ?
係呀⋯果時仲有駕駛學院

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 10:05 發表 查看引用來源
係呀⋯果時仲有駕駛學院
果陣有露天住客者未?

回覆 48# hqkwtang 的帖子

果次駕駛學院仲未執⋯之後執左就有另外幾次⋯

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 11:40 發表 查看引用來源
果次駕駛學院仲未執⋯之後執左就有另外幾次⋯
無左車院就多左班滑板仔,我係執左之後,好多露宿者,去拍拖行過借廁所都無停留,試過公主抱起女朋友上落電動樓梯,冧晒。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆