上一頁下一頁
發新話題

叫鋼琴家黎香港叫啦!!!

收藏  |  訂閱
54  8.8k

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-10-25 00:42 發表 查看引用來源

如果女朋友或老婆做g咁咪倚賴妓女為生?
甘就要睇証據,如果收入束自老婆或女友做G得番黎就告硬。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-10-25 07:06 發表 查看引用來源

甘就要睇証據,如果收入束自老婆或女友做G得番黎就告硬。
道德谋殺係我国優良傳統,唔钟意既咪移民羅。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-23 02:01 發表 查看引用來源

又扮代表!

有女警放蛇架,之前捉過一個参議員。
你自己去體驗下咪知係唔係大把路邊G同合唔合法囉

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-24 19:56 發表 查看引用來源

你自己去體驗下咪知係唔係大把路邊G同合唔合法囉
自己揸車行l-5 highway 去Portland 叫G,唔知幾多次啦,傻仔。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-25 13:38 發表 查看引用來源

自己揸車行l-5 highway 去Portland 叫G,唔知幾多次啦,傻仔。
話唔合法又去叫唔知幾多次G,真係傻得很

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-25 01:55 發表 查看引用來源

話唔合法又去叫唔知幾多次G,真係傻得很
傻仔,大陸叫G合法咩?

個個鬼屌咁嘈話要上去玩,唔怕拉呀

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-10-25 08:08 發表 查看引用來源

道德谋殺係我国優良傳統,唔钟意既咪移民羅。
得閒就望下個世界
性醜聞係美帝最廉價常用既權鬥手段
又唔係道德謀殺

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-22 21:24 發表 查看引用來源

呢個係合唔合法問題.內地叫G係犯法,犯法就會被拉啦.

去尾角玩啦,全國叫G合法.想當年去尾角三藩市探親,大把後生路邊G快餐50美元有交易
講美國全國就出事
美國州州唔同例,真係去晒50個州,睇晒50個州既法例?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-26 02:51 發表 查看引用來源

傻仔,大陸叫G合法咩?

個個鬼屌咁嘈話要上去玩,唔怕拉呀
講緊係尾角三藩市叫G合法你條傻鳩又轉咗去講內地叫G合唔合法.
爬下文先講啦,我一早已話咗內地叫G係犯法,犯咗法就會被拉.
你唔止傻得緊要仲有思覺失調

[quote]原帖由 ngtungsee 於 2021-10-25 20:19 發表 查看引用來源

講緊係尾角三藩市叫G合法你條傻鳩又轉咗去講內地叫G合唔合法.
爬下文先講啦,我一早已話咗內地叫G係
犯法,犯咗法就會被拉.

你条撚樣学人講美国叫鷄話無事,比人話你吹水(扮識野),又轉話题講大陸,你唔識就唔好搭爹,語冇倫次,人地以為你有病未食药呀。

学人講三藩市,你未夠班啦,青头仔。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆