上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
972  203.3k

星期一嘅早晨,熱到人周身痕。Karry 第30話~

Karry 30

阿星望住Karry ,Karry 又望住阿星,阿星碌大雙眼嚟望,因為事情發展得太突然,直頭令到阿星唔知點樣應付;而Karry 嘅雙眼,就同阿星嘅碌到張飛咁大對眼(你唔係唔知張飛出名係大眼仔下話?)正正成為對比:雙眼瞇到差啲睇唔到黑色嘅部份,反而有兩滴眼淚差唔多“咇”咗出嚟。Karry呢啲將喊未喊嘅樣,真係令人忍唔住,你問忍唔住做咩?唉,咪就係忍唔住會想將佢就地正法囉,仲問!

Karry 問咗阿星一個問題,令到阿星做咗一個好大膽嘅決定:「咁我哋仲去唔去食飯呀?」吓,你唔係話訂咗枱嘅咩?「你搞到人哋咁……………我想食第二啲先……………」Karry有時真係幾鬼馬,一路怪緊阿星令到佢冇咗胃口之餘,佢嘅右手並冇停止過,隔住褲喺小星星嘅上面不停遊走,仲想趁機將阿星條褲頭帶嚟解開添。不過等阿星話過你知,阿星著住條褲,冇錯的確係非常之容易就會俾人除落嚟,阿星作為一個守身如玉知書識墨嘅杉杉君子,又點會咁唔順得人呢?之但係阿星都叫做係一個久經歷練嘅中年叔叔,所有嘅人物事,都係越難得到越想得到,阿星知道,亦都明白,越渴望,越盼望呢個道理,喺Karry 嘅迷人嘅眼神入面,阿星唔多唔少都睇得到,聽得到,感覺得到呢種渴望。

既然係咁,阿星又再一次做出殘忍嘅決定,用行動呢代替說話。阿星唔理會小星星抬起頭跳下跳下嘅無聲抗議,慢慢慢慢咁將右手嘅食指同中指一毫米一亳米咁由濕滑嘅通道跣住連爬帶跌咁樣拖返出嚟門瓣度,喺兩片門瓣之間徘徊。Karry嘅眼神由迷濛慢慢變成迷惑,再慢慢變成詫異。一個人嘅面部表情,可以喺短短嘅十零秒入面不停轉換,直到變得不知所措,碌大一雙美麗嘅大眼睛望住阿星,好似唔多明白點解阿星唔明白佢講緊乜嘢。阿星嘅手,同小星星一樣,都係獨立而自主嘅一個個體,喺阿星一路思考緊Karry 嘅表情所代表嘅意思,阿手已經退到去門瓣嘅最出面,準備離Karry 而去。
(待續)😬
[attach]40089807[/attach]

引用:
原帖由 licklickson 於 11/7/2022 08:33 發表 查看引用來源
又吊人引?😉
師兄話Karry 吊引阿星?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/7/2022 09:21 發表 查看引用來源
梗係你啦!😉
梗係阿星吊咗落地😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/7/2022 12:32 發表 查看引用來源
人哋對你咁好,你做乜將人吊咗落地?😉
滴咗落地啫😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 11/7/2022 12:37 發表 查看引用來源
師兄,你…好…殘忍呀🤣
某啲咁嘅樹😬

又係一個熱辣辣嘅星期一,Karry 第31話~

Karry 31

Karry 雙腳夾到實一實,仍然冇辦法阻止阿手慢慢離開門瓣,阿手連濕潤嘅門瓣都已經遠離咗,剩底濕潤慢慢咁經過門瓣流落到地面。Karry 將放喺小星星頭上面嘅右手都挪開,企圖用手用大脾夾住阿手,等佢好安份咁返返入去門瓣嘅後面。正如小星星係一個蠱惑的小星星,阿手都係一隻鬼馬的手,並唔會咁容易任何人擺報嘅。

喺Karry 瞇起雙眼望住阿星,然後用力夾實阿手嘅時候,阿星慢慢將個死人頭哄埋去Karry 個面珠仔度,緩慢嘅速度簡直令到阿手喺阿星個死人頭哄緊埋去嘅時候俾人好用力咁夾咗三五七次,阿手感受到壓力,阿星嘅面上感受到濕潤嘅呼氣,知道再唔哄埋去,就會有人忍唔住哄上嚟。當然,阿星都係慢慢嚟,睇下人地究竟有幾咁心急,會急成點,急到做得出啲乜。

就喺阿星個鼻尖差唔多掂到Karry 個鼻尖咁滯嘅時候,Karry 即時將圓潤厚實嘅雙唇迎上嚟,一接,就接咗落阿星個咀度,四片唇相接之後,Karry條濕滑嘅脷,亦都衝出咀唇嘅界線,直伸入阿星咀入面去尋找他脷的故事。喺短短唔夠兩秒嘅時間入面,阿星手指俾人夾實,手臂俾人攬實,個咀俾人突入,令到阿星再冇辦法開聲講出任何嘅說話,手亦都做唔出除咗挖掘下通道入面果粒突出嘅按扭之外嘅其他動作。
(待續)😬
[attach]40090677[/attach]

引用:
原帖由 月影偷情 於 18/7/2022 08:35 發表 查看引用來源

☕👏🏻👏🏻👏🏻師兄好☕😏撳掣啦!!你唔撳,😌佢唔制!🤭
會咩會咩,阿星怕一陣㩒咗唔識停😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/7/2022 08:36 發表 查看引用來源
上下夾攻!😬
好唔得閒😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/7/2022 11:36 發表 查看引用來源
開心咪得囉!😉
師兄點知阿星開心㗎?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/7/2022 11:50 發表 查看引用來源
係男人都開心啦!😉
有啲咁嘅樹?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆