上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
972  203.2k

熱完可以再熱,鹹完可以再鹹,Karry 第32話~

Karry 32

阿星雖然出名記性唔好,而且有啲金魚記憶,都~~~~仲記得下個站要落車,阿Karry 話要同阿星去食飯,阿星都仲記得,用跣咗入去嘅右手手踭同上臂壓一壓Karry 豐滿嘅38D然後同佢講要落車囉喎,唔係一陣玩完之後唔識路返去喎。Karry 攬住阿星隻唔多粗大但都叫做有少少肌肉嘅右臂,用好複雜嘅眼神望住阿星,阿手呢個時候乘機由跣咗入去嘅狀態之下抽返出嚟,望住Karry 失望嘅眼神一路咁睇住阿星,阿星感覺到眼神入面嘅凄凉,失落,同埋渴望。

阿星哄埋去Karry 度輕輕咁樣親咗佢一下,呢個時候嘅Karry ,雙唇真係唔識比反應阿星,就好似阿星錫落一個瞓著咗嘅人嘅咀唇上面一樣。阿星望住Karry ,同佢温柔咁樣微笑,然後同佢話依家先5點幾啫,食完飯最多咪7點鬆啲,你今晚想瞓咩?定係你今晚諗住俾我瞓呢?Karry 聽到阿星咁講,初時都唔係好反應得到,然後佢慢慢笑咗出嚟,打咗阿星隻右手一下,話:「衰衰咁!」唔,唔算好衰啦,阿星真係唔算好衰。

一餐飯無話,大家都明白,平民喺國內食一餐晚飯,有平有貴,在阿星嚟講食晚飯唔算太貴,不過食嘅嘢真係麻麻地,唔知係阿星把口食得奄尖,定係Karry 唔識帶阿星去食好西。不過,重點並唔係依家食到好西,而係一陣間要食嘅好西,而且全程都係阿星同Karry 嘅有講有笑郁手郁腳打打罵罵咁,食啲咩嘢反而變得唔重要喇。阿星唯一記得嘅,就係整餐飯入面阿Karry 唔止一次打住笑住厲住阿星話阿星好鬼衰,乜阿星真係好鬼衰咩?
(待續)😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/7/2022 08:31 發表 查看引用來源

👏🏻👏🏻師兄☕早晨😁😉
月師兄好早喎😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/7/2022 08:47 發表 查看引用來源
衰唔衰就睇吓你之後點啦!😉
應該唔衰嘅,除非衰啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/7/2022 12:43 發表 查看引用來源
佢仲有冇話你衰定話你好人?😉
最後都係因為阿星衰佢先撇咗阿星啫😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/7/2022 13:28 發表 查看引用來源
你點衰法?😂
咪就係其他男人唔會衰嘅嘢阿星衰囉,真衰😬

星期一,大熱天時,又係時候繼續同Karry 熱辣辣。Karry 第33話~

Karry 33

喺深圳打的原來真係好容易,只要你有apps再加個v7支付甚至直接過賬,完全冇任何難度就可以打的去到任何地方。頭先餐晚飯真係麻麻地好食,可能就返本地人口味,同香港人嘅味道有啲分別,而且偏多油多鹽又重味精,食完阿星非常之口渴。縱使餐飯唔好食,但係阿Karry 咁落心機去揾餐廳,阿星都好應該正面咁回應佢嘅熱情,而且俾錢埋單找數嘅又係佢,唔通仲好意思又嫌又彈餐飯水準一般咩?食飯,都要睇下同個咩對手去食,既然對手係一位甜美多汁嘅女孩,你又點好意思彈三彈四呢?

的士入面阿星或多或少都攬住阿Karry 親熱下,咁一陣都到戲玉啦嘛,依家嚟啲前戲,搞下預告片咁,先至能夠一陣去到屋入面馬上將情節帶到上高峰嘛。唔係嘅咩?阿星眼尾睇到揸緊車嘅司機大佬一路望住阿星地一路揸車,似乎有想加入阿星同Karry 個戰團入面進行混戰嘅衝動,之但係阿星同你又三九唔識七,而阿Karry 更加係今日先正式攬住,阿星係唔會咁容易就邀請戰力加入戰陣嘅。所以阿星停止咗同Karry 嘅打鬥,只係攬住佢,細細聲喺佢耳仔邊度話個司機哥哥好似好有興趣我哋做緊嘅嘢喎,要唔要做多啲俾佢睇,定係留返去到酒店我哋先繼續?

Karry 水汪汪嘅眼神,話俾阿星知無論喺的士度或者酒店度,佢都會任由阿星令佢舒服。落咗車,阿星一手拖住個Karry ,一手拖住個拖喼,真係一手一個咁一仆一碌同佢行去酒店度登記。之但係點解阿Karry 一路拖住阿星行去升降機大堂而唔係行去登記大堂度等阿星登記嘅呢?Karry 㩒咗𨋢,一路似笑非笑咁望住阿星,雖然阿星唔介意俾人望,更加唔介意俾女仔望,最好越望越埋添,咁查實家陣去緊邊呢?
(待續)😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/8/2022 08:55 發表 查看引用來源
乜都幫你安排好晒,今次真係又食又拎!😬
師兄當時又喺度裝阿星同Karry 兩個?又俾師兄睇到哂😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/8/2022 09:57 發表 查看引用來源
我都想呀!😬
唔通師兄中意裝裝貢?😬

天雨濕濕,又係寫故仔嘅時候。Karry 第34話~

Karry 34

阿星望住Karry ,一路非常之詫異,而且帶有少少不解,仲夾雜住一絲絲嘅好奇添。Karry 攬住阿星隻拖住佢嘅手,用力咁將佢實力雄厚嘅38D壓落阿星隻單薄嘅手度,企圖俾啲壓力過阿星,要阿星好自為之,同時開聲問阿星:「知唔知我哋依家去邊呀?」知知地咁啦,你話如果有人話俾阿星知發生緊咩事,阿星會知多啲囉。Karry 笑笑,再一次用力再38D壓落阿星隻手臂度,然後話:「我book咗房啦,傻瓜,準備好咗好多嘢玩呀,你今晚要打起12分精神,唔准偷懶嫁!」咁…………阿星係咪即係唔准瞓覺㗎?Karry 笑咗出聲:「哈,你係咪得先?」查實阿星真係唔多得,仲話要搞到唔瞓覺咁勤力,真係唔多係阿星能夠做得到。阿星驚驚地咁望住阿Karry,Karry掩住咀笑,然後攬住阿星細細聲咁話:「傻瓜!」

大家如果喺深圳渡過假嘅話,都可能有機會見識過酒店入面嘅玻璃浴室。咩話?你問阿星咩係玻璃浴室?呵,師兄你真係乖仔,冇乜出外渡假。唔知係咪阿星貪平定係啲酒店堅係附送呢啲養眼嘅設備,玻璃浴室顧名思義,即係個浴室同房間中間嘅間隔係用玻璃造嘅,冲緊涼嘅人,係絕對唔會乜都冇俾外面坐喺床上面嘅人睇得一清二楚嘅。雖然有少少水蒸氣,都無阻玻璃浴室嘅通透程度,阿星一路望住個玻璃浴室,一路又望下Karry ,再望下浴室,又再望下Karry ,Karry 對住阿星眨眨眼,然後話:「你要唔要冲涼先呀?」

唔記得有冇同大家講過,阿星好中意女伴未冲涼嘅果陣濃郁而性感嘅散發,尤其是當女伴連打底都冇,濃烈嘅女人味一陣又一陣咁飄入阿星個鼻度,真係令到阿星忍唔住。你問忍唔住咩?梗係忍唔住去用咀品嚐下濃烈嘅女人味啦。況且頭先喺的士入面相信Karry 應該都已經因為同阿星打情罵俏一輪而再一次濕潤,等咗咁耐嘅美味,阿星真係唔品嚐唔得。你哋話係咪?
(待續)😬

引用:
原帖由 licklickson 於 8/8/2022 09:06 發表 查看引用來源
梗係要原汁原味!😉
原汁原味,焗住嚟細味😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆