上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
972  202.3k

引用:
原帖由 月影偷情 於 13/8/2022 15:10 發表 查看引用來源
,
好難想象係d咩喎🤔……表達D乜呢?
呢個係後現代主義要表達現咗袋之後所見到嘅濕潤,係一種抽象嘅,唯美嘅,深入出現嘅表達方式😬[attach]40094201[/attach]

星期一嘅update,Karry 第35話~

Karry 35

大家又唔好話阿星心急,阿星不嬲都喜歡將好味嘅嘢放到最後嘅,所以同阿Karry 調情調咗咁耐都冇話忍唔住心急。咁你話阿星係咪唔急呢?查實阿星都會渴望嘅,不過阿星知道渴望嘅過程其實都係享受嘅一部份,所以更加喜歡慢慢去期待。

入到房,關埋門,趁Karry 去書枱度幫阿星擺低個手拖喼嘅時候,阿星一眼碌柒…………應該係一眼關七先啱。阿星一眼關七望清楚間酒店房,雖然間房唔算好大,但係正所謂麻雀雖小,五臟俱全,房入面除咗一張加大碼嘅特大雙人床可以俾阿星同Karry 兩個四圍咁碌之外,仲有一大袋嘢放咗喺書枱旁邊嘅單人梳化度,估計應該係Karry 一早為阿星準備嘅驚喜,同埋大床旁邊頭先所講嘅玻璃浴室。阿星一路望,慢慢向前行,行到去Karry 嘅後面,趁佢幫阿星放好拖喼同背囊嘅時候,雙手輕輕咁伸過karry嘅腰,輕輕咁抱住佢。

Karry 唔係細碼嘅SS呎吋女仔,佢嘅腰其實都唔算得上粗,不過總有27-8吋,唔係小蠻腰,但係攬住有種實在嘅感覺。同Cassy 唔同,Karry 係肉彈型女性,攬住豐滿嘅女性有另一種滿足感,Karry 嘅厚實,係攬住咗之後你會發覺再冇其他空間,Karry 會佔據哂你手臂嘅空位,令你會想用盡辦法攬多啲,攬實啲,攬過啲。

Karry 好順應阿星嘅攬法,將頭捱落嚟阿星個心口,然後岳高頭,用咀嚟同阿星交流。呢種交流,以兩咀四唇點到即止為三等;蜻蜓點水式又點又啜為二等;而張開雙咀雙脷交纏為之一等,阿星同Karry兩個,以好慢好慢嘅速度,由三等慢慢咁向住一等進發。
(待續)😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/8/2022 08:44 發表 查看引用來源
開始入直路啦!努力,加油!😬
一入直路就完結😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/8/2022 13:19 發表 查看引用來源
咁快?脫腳?😂
阿星出咗名快啦嘛😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/8/2022 00:09 發表 查看引用來源
回氣快?😉
快冇氣😬

再次熱辣辣嘅星期一,持續熱辣辣嘅再個人,進行熱辣辣嘅運動。Karry第36話~

Karry 36

阿星嘅手,慢慢由攬住Karry 嘅腰沿住黑色低胸V領一件頭裙向上,去到圓渾嘅38D上面,輕輕撫摸。阿星雙手輕輕咁樣兜住38D,完全唔用力,似有若無咁樣按摩呢一雙Karry喺等待阿星出trip嘅時候已經俾阿星打橫睇打直睇甚至乎打斜睇都睇得一清二楚嘅38D。隔住單薄嘅衣料,阿星可以由手掌上清楚感覺到單裙入面包裹住38D嘅布料亦都非常之單薄,點解?因為阿星嘅一雙手掌心,都被一粒突出咗嘅粒粒微微頂住,好似想話俾阿星知:「嚟啦,我喺度,你快啲嚟搞我啦。」

手掌心嘅觸感越嚟越硬,耳邊嘅呼吸聲越嚟越急速,有人摸住小星星嘅手越摸越大力,直頭好似想將小星星隔住布嚟折磨。案發途中,懷疑有人想借勢解開某人嘅皮帶,因為皮帶實在異常蠱惑,令到有人最後由單手犯案變成雙手犯案,但係最終因為皮帶異常蠱惑無法竊取小星星之星而被迫轉身面對事主。疑犯面對事主,並無表現出任何嘅不安或者歉意,相反,疑犯正面面對事主,以雙手再一次明目張膽咁樣企圖解開皮帶,無奈就算事主高舉雙手,任由疑犯雙手肆無忌憚咁去嘗試解開皮帶,疑犯仍然解帶不力。

疑犯解帶未遂,即刻抬高頭瞇起雙眼嚟向事主索吻,唯疑犯索吻嘅同時,雙手並未放棄解除皮帶嘅動作,而事主仍然高舉雙手作投降狀,任由疑犯一路索吻一路解鎖。由於解帶需時,疑犯懷疑心急,放棄解帶改而進攻事主恤衫。三爬兩撥輕而易舉已經將事主上身嘅衣物完全解除,唯獨皮帶扣一問題仍然令到疑犯無法得到任何好處。喺越解越急,越錫越急同呼吸越嚟越急嘅情況下,疑犯最終放棄此舉,改為霸王硬上弓,夾硬將事主西褲拉扯,想將事主就地正法。
(待續)😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 09:18 發表 查看引用來源
星爺就失守啦!😬
就啫,仲未😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 11:08 發表 查看引用來源
咁最後有冇?😉
最後,當然留待最後先講啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 11:44 發表 查看引用來源
咁等你啦!😬
好快就最後啦😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 22/8/2022 13:02 發表 查看引用來源
星兄,呢啲咪高招囉,佢越急越唔比佢咁易得到,高手,高手👍🏻
7師兄好耐冇見,最近去邊玩嚟?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆