上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
972  202.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 13:43 發表 查看引用來源
之後綠續有來!😬
有啲咩來呀?😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 22/8/2022 18:03 發表 查看引用來源
我都想去玩🤣左手同右手玩囉😂
咁好玩?阿星想玩手指都冇得玩,師兄實在令到阿星妒忌又羨慕呀😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 18:49 發表 查看引用來源
梗係女啦!😬
師兄講緊你有女來?😬

又係星期一,Karry 嘅故事又再升温啦。Karry第37話~

Karry 37

之但係事主條褲,褲頭上面嘅皮帶,唔知究竟係咩嘢嘅構造,喺疑犯用盡方法力量甚至乎想用牙咬扯,仍然冇辦法嚟將事主嘅西褲鬆脫。去到呢個情況,有人疑似發脾四,喺苦解皮帶不果嘅情況下大力拉扯,令到事主水桶咁粗水袋咁啷汗水遍佈嘅肚腩被疑犯徒手壓迫。由於事主曾經經歷過類似嘅恐怖襲擊,被人以武力強行將褲頭帶摘下而不果,所以事主已經早有預備,並唔會隨便出聲嚟到提示疑犯如何拆解褲頭帶。

由於疑犯疑似係慣犯,習慣除人褲頭帶襲擊被害者,以疑犯嘅粗魯程度,唔排除疑犯會以更加激進嘅武力去拆除事主嘅褲頭帶嚟到逹成佢嘅目的。可以想像,疑犯沉唔住氣,不停以手咀牙等不同嘅方式企圖將褲頭帶拆除而仍然不果,係一件幾咁令人火大嘅事。事主嘅冷眼旁觀,更加令到疑犯嘅情緒異常高脹,去到不拆皮帶誓不休嘅地步。疑犯嘅一舉一動,都逃唔過事主嘅一雙冷眼,事主唔出聲,並不代表事主無能為力,只係事主想睇清楚疑犯會同條褲頭帶糾纏幾耐先放棄。

終於,憤怒嘅疑犯因為多次嘗試拆除褲頭帶未遞,竟然坐喺地上面,張開雙腿,露出中間事主之前睇極都睇唔清楚嘅神秘地帶,由於疑犯事前已經將茂密嘅叢林剷除,露出貧瘠嘅土地,令到中間嘅一條濕潤嘅河流正在孕育出閃閃金光,簡直好似由乾旱之中慢慢回復潤澤咁樣。

事主一時之間未有預料疑犯會有此一着,所以未及防範就已經將呢個潤澤嘅畫面全盤盡收眼底。

(待續)😬

引用:
原帖由 licklickson 於 29/8/2022 08:32 發表 查看引用來源
好一招以退為進,引君入甕!星爺會如何應對?
咁阿星咪就係入咗甕出唔返嚟囉😬

引用:
原帖由 licklickson 於 29/8/2022 09:35 發表 查看引用來源
咁入得開唔開心?😬
入就梗係昂首闊步,出就當然垂頭喪氣😬

引用:
原帖由 licklickson 於 29/8/2022 10:43 發表 查看引用來源
咁維時幾耐?😬
唔使幾耐,因為阿星出名快😬

星期一,接住Karry嘅故事,Karry 第38話~

Karry 38

事主當時未有為意呢個訊號代表何種意思,只係勉強見到有水滴流出,就用腳趾公輕輕咁樣揩下,睇下果啲水究竟係乜水。不過事主勢估唔到疑犯係一個窮兇極惡嘅歹徒,而且智商極高,褲頭帶解唔到固然之令到疑犯非常之沮喪,但係疑犯喺沮喪之餘並冇放棄佢嘅計劃,正所謂一計未成,一計又起;疑犯趁住事主嘅腳趾公同濕潤嘅一線鮑…………一線天短兵相接嘅一剎那,竟然用力抱實事主用腳趾公撩撥緊一線天嘅腳,用力攬住,然後一轉身,就將可憐嘅事主扭轉拉低落地上面,可憐嘅事主喺完全有預警底下就被疑犯以瞬雷不及掩耳嘅速度,騎咗上嚟,事主完全冇反抗嘅餘地,任由疑犯坐喺上面嚟將佢魚肉。

有時啲嘢就係咁,究竟係疑犯凌辱個事主,定係個事主由得疑犯嚟將佢污辱呢?呢個問題真係好難答到各位看官。阿星只知道,整件事件入面,查實並冇邊個著數或者蝕章,因為喺之後嘅時間入面,疑犯同事主嘅身份好似喺唔經唔覺嘅情況底下轉換咗。疑犯,喺好唔為意嘅情況下,慢慢變成事主;而果位施主……………係事主先真,就鹹鹹濕濕咁變成咗一個鹹濕嘅慣犯。

鹹濕慣犯伸出雙手,向坐咗喺度唔知點算好嘅女事主襲擊,由於女事主飲宴嘅時候所穿著嘅黑色deep V連身裙嘅deep V部份可能因為剛才嘅動作太大而出現走位,暴露咗半邊38D嘅情況,可能女事主唔為意,但係鹹濕慣犯一早已經“目及”住呢樣嘢好耐,喺女事主唔多為意鹹濕慣犯唔多覺眼嘅情況底下做出咗瞬雷不及掩耳嘅速度用佢嘅一雙鹹🐷手揸咗落去,仲要起勢咁搓,你都咪話唔狠毒。女事主受到鹹🐷手嘅攻擊都未算係最凄慘,喺佢坐住嘅人肉座墊之上,竟然出現咗啲奇怪嘅事,令到女事主不由自主咁扭動佢嘅豐腰。

(待續)🐷

引用:
原帖由 月影偷情 於 5/9/2022 08:29 發表 查看引用來源

師兄😏☕早啊!…你早上就寫(射)得咁犀利👏🏻👏🏻👍🏻
😌其實"佢哋(🤭男/女)"入欲(肉)未…邊個入先呢 ?
晨早流流先好吖嘛😬

引用:
原帖由 licklickson 於 5/9/2022 08:46 發表 查看引用來源
攻守互換,最後邊個攻入去,邊個失守?😉
疑犯失手,事主攻入😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆