上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
972  202.3k

今日放假,大家努力加油。Karry 第39話~

Karry 39

鹹濕慣犯同女事主相互糾纏,女事主將雙手搭咗上鹹濕慣犯嘅一雙揸住女事主包喺黑色deep V入面呼之欲出已經出咗一半嘅豐滿38D之上嘅一雙鹹🐷手之上,唔知係女事主企圖強行想將鹹濕慣犯按喺佢嘅呼之欲出又出唔曬嘅38D上面移開;定係因為鹹濕慣犯又搓又揸又隔住層薄薄嘅黑布扭住咗兩粒嘅突出令到佢又痕又痛定唔知乜鬼,女事主嘅雙手,好長時間咁樣同鹹濕慣犯嘅鹹🐷手重叠,仲要跟住鹹濕慣犯嘅鹹🐷手嘅搓按揸方式移動,簡直完全冇曬自主權,只能夠跟住鹹🐷手一搓一扭一按,不停喘氣。

大家都明白,鹹濕慣犯話明係慣犯,當然係一個經驗有數鹹濕異常嘅慣犯,對於女性喺某啲事情上嘅反應都可以叫做瞭如指掌,雙手揸住半隱半現嘅38D而女事主起勢咁用手㩒住鹹濕慣犯嘅雙手,就知道女事主開始失控,加上頂住女事主非常之通風嘅下身又有一件突然出現嘅物體,女事主算得上係被人左右夾攻…………係上下夾攻先真。喺女事主半隱半現嘅38D俾鹹濕慣犯嘅鹹🐷手大肆施虐嘅時候,奇怪嘅事情發生喇。女事主竟然放棄捉住鹹濕慣犯捉住一雙堅挺嘅38D嘅一雙鹹🐷手,將雙手抬高,輕輕咁樣抓住自己嘅一頭長髮,順帶將堅挻緊實嘅38D更加提高。

鹹濕慣犯冇預過女事主會有此一着,揸住38D嘅雙手差啲因為堅挻嘅38D因為稍稍提高變得更加堅挺而差啲甩手,不過就算冇甩都已經因為眼前嘅景象而鬆咗手。

待續😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 12/9/2022 09:26 發表 查看引用來源

☕😁👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻
飲得杯落😬

話咁快就星期一,今日又熱又落雨,又濕又朝,大家小心啦。Karry 第40話~

Karry 40

女事主見鹹濕慣犯用佢嘅鹹鹹濕濕棒篤咗女事主幾下,即刻醒起自己未有著內褲,馬上用呢個優勢反客為主,將鹹濕慣犯嘅鹹鹹濕濕棒由拉鏈之下掏出,輕而易舉咁就將鹹鹹濕濕棒吞沒,實行嚟個搶攻,令到鹹濕慣犯喺冇得反抗嘅情況底下由主動變成被動。女事主一下就完全鯨吞鹹濕慣犯嘅鹹鹹濕濕棒,一入直沒至頂,雖然呢下暫時制止咗鹹濕慣犯嘅鹹濕舉動,但係另一個問題又出現,就係原來自己嘅濕滑程度亦都幫助咗鹹鹹濕濕棒嘅頂尖掂住子宮嘅入口,鹹鹹濕濕棒嘅磨擦令到女事主好不舒服。

女事主見勢成騎虎,都好難唔令到鹹濕慣犯條褲因為女事主冇打底嘅關係而盡濕,尤其是拉鏈位置受到女事主嘅反客為主舉動而打開咗,將裡面已經企硬嘅鹹鹹濕濕棒用佢圓潤嘅右手輕輕咁掏咗出嚟喺手上面把玩。玩咗兩玩,女事主發現呢碌好似有自主意識嘅鹹鹹濕濕棒喺佢嘅手掌心入面跳咗幾下,呢種跳法令到女事主冇可能唔去懲罰下呢碌咁鬼死鬼蠱惑嘅鹹鹹濕濕棒。女事主一輕身,輕輕鬆鬆咁將裙底嘅風光壓咗上鹹濕慣犯塊面度,然後“烏”低身哄咗埋去碌鹹鹹濕濕棒度,開始同佢作近距離嘅對話,企圖令到鹹鹹濕濕棒更加鹹濕。

女事主原本都叫做好人事,可能因為經歷過坐喺人地面上俾人同佢由下人工呼吸嘅洗禮,令到女事主依嘩鬼嘈,死命咁捉住支鹹鹹濕濕棒,差啲冇用力用佢豐厚嘅雙唇嚟到對佢污辱。究竟係鹹濕慣犯對女事主施以鹹🐷手,定係女疑犯對男事主施行極惡嘅洗禮呢?真係不得而知,呢兩個人,就係咁樣,喺酒店嘅地氈上面互相糾纏,一時間地氈上面處軟毛就好似草原上面嘅嫩草一樣,左搖右擺。

待續🐷

引用:
原帖由 月影偷情 於 19/9/2022 08:49 發表 查看引用來源

鹹鹹濕濕👍🏻🤭正👏🏻👏🏻
鹹鹹濕濕果然係正😬[attach]40098184[/attach]

引用:
原帖由 licklickson 於 19/9/2022 08:59 發表 查看引用來源
互有攻守,最後鹿死誰手?😬
呢個………當然係星死佢手啦😬[attach]40098197[/attach]

引用:
原帖由 licklickson 於 19/9/2022 09:00 發表 查看引用來源
果然係人間胸器,😉
直頭胸狠😬

引用:
原帖由 licklickson 於 19/9/2022 09:14 發表 查看引用來源
手定口定……
又手又口又………😬

引用:
原帖由 licklickson 於 19/9/2022 09:24 發表 查看引用來源
咁你咪爽死!😬
會死😬

引用:
原帖由 licklickson 於 19/9/2022 12:40 發表 查看引用來源
係人都會死,最緊要係爽死!😬
爽完就要死,唔多抵喎😬

引用:
原帖由 licklickson 於 21/9/2022 09:30 發表 查看引用來源
死完又生返呢!😬
唏,你估阿星係不死人咩😬[attach]40098504[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆