榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
26  202.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 07:25 發表 查看引用來源
星期四嘅黃太,大家又點睇呢?第6話~

黃太6

黃太咁樣壓制阿星,小星星有幾激動可想而知。阿星用一個好奇怪嘅姿勢行去咖啡店嘅座位度,黃太見到阿星咁,用佢嘅右手摸落阿星條西褲度,隔住西褲同小星星打招呼,然後笑住同阿星話:「好 ...
早晨,星爺,幻想與現實都差不多,黃太都想即食小星星😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 07:48 發表 查看引用來源
又到星期五,俾阿黃太搞到阿星心猿意馬添。第7話~

黃太7

阿星最後都有坐低喺度,就照黃太嘅要求,坐咗喺佢隔離。黃太一路貼住阿星坐,將個身捱到阿星有咁接近得咁接近,黃太嘅碎花吊帶裙比較鬆身,而且佢本身都係比較瘦,所以當佢 ...
早晨,星爺,睇嚟黃太唔會放過你😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-1 07:24 發表 查看引用來源
又係星期一,越寫越鹹濕。第8話~

黃太8

阿星聽到黃太講佢喜歡聽阿星講廣東話,即刻哄埋佢耳仔邊度講:「典解好塞呀?阿星都某做啲咩。講俾阿星知。」聽到阿星喺佢耳仔度細細聲講嘢,黃太攬住阿星嘅手喺呢個時候竟然起雞皮,起到 ...
早晨,星爺咁快就攪到黃太細水長流😛勁

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-8 08:03 發表 查看引用來源
原來今朝未出文添,米雪第4話~

米雪 4

空中小姐聽到阿星咁唔留手嘅讚美,即刻笑到見牙唔見眼,阿星睇得出,佢嘅笑容唔係平時果啲大方得體嘅公式笑容,而係因為自己好心腸嘅行動得到對方認同,感激同讚美而由內而外咁笑出嚟嘅笑 ...
早晨,星爺,小星星未有得舒服住,星爺双腿應該可以換位舒服先😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-10 08:05 發表 查看引用來源
又係星期三,米雪嘅第6話~

米雪 6

去到酒店,巡例都係兩間房,但係阿星一入房放低哂啲行李之後就已經過咗去Cassy度,不過去佢度要經過一輪複雜嘅程序:關埋房門,行出走廊,搭𨋢去另一個樓層,敲門,入房。點解搞咁多嘢?因為阿星間房係 ...
早晨,星爺真是估你唔到,樂器高手😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-11 11:37 發表 查看引用來源

金翅露哂餡,乜都俾人知哂鳥😬
星爺,唔信囉,睇下睇下可能又有秘技出場😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 09:44 發表 查看引用來源

觀多啲好定摩多啲好呢?😬
早晨,星爺,總是覺得個位黑衫女仕觀眾,可能是......

引用:
原帖由 boar36 於 2021-11-16 09:20 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........
金翅 太 cool 鳥!

展覽會場高大尚
星星繞場顧一圈
黑衣女士似面善
友人上司米雪也
外型高傲且冷酷
不忘稱讚樂妙韻
英雄全身遭打量 ...
早晨,星爺,黑衫黑如黑...,睇嚟星爺又要將冰山劈開😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-17 10:07 發表 查看引用來源

咁啱撞彩啫,有時呢啲嘢唔撞好過撞😬
早晨,星爺如果撞唔到,今日我哋就冇故仔睇,撞得到就是好,😛

引用:
原帖由 boar36 於 2021-11-18 08:46 發表 查看引用來源

唔止咁呀 ......  連啲 "陰謀" 都喺黑色㗎  
早晨,星爺叫得“陰謀”冇理由唔係黑色架,

前往最後回覆