榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
26  202.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-19 09:06 發表 查看引用來源

共享甜品啫,並非共享其他嘢,某樹某樹😬
早晨,星爺,一步步嚟先甜品,後......再2人深入運動😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-22 10:03 發表 查看引用來源

哈哈,又唔可以講老屈嘅,係阿星自作孽,自己挖個窿俾自己踩咁啦😬
星爺,可能挖完個窿又有奇逢,深入連連

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-24 08:12 發表 查看引用來源
星期三,米雪第16話~

米雪 16

Michelle見Cassy行開咗,即刻同阿星講:「我救咗你,你點報答我?」你點話點好啦,始終你係第一個開聲同個警察理論。Michelle對阿星呢個答案好似幾滿意,面上露出滿意嘅笑容,然後同阿星話:「你記得先好 ...
早晨,星爺點樣報答女強人,一係以身相許,一係賠個人比你三日三夜😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-29 08:11 發表 查看引用來源
星期一,米雪第19話~

米雪 19

停車場嘅接收唔多好,當阿星架車駛入停車場嘅斜坡去到地庫一樓嘅時候,信號已經收得一截截,喺Michelle質問阿星嘅時候,阿星乘機:「喂喂?呢度收得好差喎,喂?」然後順勢按埋個收線制,終斷同Michelle短 ...
星爺,睇嚟女強人唔肯放過唐僧肉,一定要嚐到為止😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 09:28 發表 查看引用來源
今日有喜慶,阿星遲咗啲。星期二,米雪第20話~

米雪 20

Michelle?阿星一路爬飯一路同佢講嘢。「你唔識禮貌嘅咩?一路食飯一路講嘢嘅?」即係咁,阿星食緊飯嘅時候有人打嚟,有啖飯含喺口度係好正常嘅,你唔係諗住阿星飯都唔食等你 ...
早晨,星爺會唔會食完飯就一齊入房,講下講下講到女強人....要你深入了解佢😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-2 08:13 發表 查看引用來源
星期四嘅早上,Michelle嘅凌厲眼神,令人望到打冷震。米雪第22話~

米雪 22

Michelle一路望住阿星唔出聲,阿星就開始用唔湯唔水嘅聲線唱阿學友嘅歌。「你可唔可以唔好再唱呀!」好明顯,Michelle唔識得欣賞阿星美妙嘅歌聲。

...
早晨,星爺,食好西肯定重要啦,但食完好西你今晚可能要奶....😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-3 08:24 發表 查看引用來源
星期五,又係米雪出動嘅時候,米雪第23話~

米雪 23

點解要嚟呢度食呢?呵,阿星雖然都唔係十分揀擇嘅人,但都對首都區附近嘅食肆有啲認識嘅,要揾間有酒飲又有麵包布甸食嘅,又難唔到阿星嘅。咩?阿Michelle中意食麵包布甸吖嘛,阿星 ...
早晨,星爺,估唔到,又要等你下星期先開估😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-7 08:07 發表 查看引用來源
星期二嘅早上,凍凍地,米雪第25話~

米雪 25

見到Michelle企喺身就跌就跌咁嘅情況,阿星都唯有企起身,輕輕咁扶住佢,同佢講:飲多咗啲啦你,阿星送你返酒店啦。可能阿Michelle真係唔多中意人對佢太好,喺阿星扶住佢嘅手臂同佢講嘢 ...
早晨,星爺,,解開咗女強人心樹,佢會唔會以身相報😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-13 07:56 發表 查看引用來源
又係星期一,又到米雪嘅更新,第29話~

米雪 29

Michelle嘅故事,同你我嘅故事一樣,每年每月每日每時每分每秒每刻都會發生。寄情於工作,一般有好多唔同嘅原因,而Michelle嘅經歷,令佢寄情工作,對自己嘅工作變得吹毛求疵,對身邊嘅 ...
早晨,星爺,照劇情發展,咀對咀是下個情節😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-23 08:12 發表 查看引用來源
星期四暖番少少,米雪第37話~

米雪 37

阿星全程車一粒聲都冇出之餘,亦都冇望Michelle一眼;Michelle一粒聲都唔出,阿星更加唔會出聲。阿星手車不嬲好定喎,唔會因為俾人星咗一巴就變成水準不穩,更如唔會因為俾人星咗一巴又一 ...
早晨,星爺,又到學嘢時間,女強人真麻煩😛

前往最後回覆